На Дани единственото лошо е, че не може да се вредиш при него. Много ни се чупят фЯтите
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пунто 1,1 не спира да пуши - моля за помощ
Collapse
X
-
Juliama написа:Снощи бях при Дани и я прегледа обстойно. Изкочиха доста други работи за оправяне, а двигателя ще трябва да го отвори трети път, за да види каква "чорба" е сътворил предния "майстор". Сама се сетих вчера, че не е сменян масления филтър въобще от едно 5-6 години и Дани беше изумен как може при отваряне два пъти на двигателя със смяна на масло и да не смени маслен филтър. Лошото е, че ще ми излезе златен тоя ремонт, но нямам избор. Една единствена ми е колата и ми трябва. Ще чакам да ми каже какво е положението и ще ви споделя. Споменах му за всичките ви съвети, па да видим. Беше малко учуден, че съм се включила при вас във форума, все пак съм женска А след мен дойде един мъж с кола нов внос за смяна на масла, филтри, ремъци и той по препоръка от форумаКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Probook написа:Бихте ли споделили координати на майстора Дани, за да се обръщаме към него при бъдещи и евентуални проблеми?
Коментар
-
Да се похваля (тихичко), че колата вече работи добре и НЕ пуши. Много съм доволна от Дани, момчето наистина си разбира от работата, много му благодаря, за което. Оправи буламача от предишния "майстор" - обърнати сегмени, несменен маслен филтър, биелни лагери, имаше една различна пружинка на единия клапан, смени водач глава гарнитура, термостат (че загряваше бързо) и други гарнитури. Та на трето отваряне на двигателя вече се оправи. А бях почнала да мисля да я сменям. Е, има още други неща за оправяне - като предни амортесьори, тампони, ама ще е по-натам. Отново голямо благодаря на Дани, а и на Слави с черното браво - добре, че ви има във форума и сте така отзивчиви за помощ, че бях се отчаяла какво да правя и при кого да ходя!
Коментар
-
cs_aleksandar написа:Браво значи бързо я е оправил, преди седмица бях при него и още не беше почвана.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар