Здравейте, преди време бях писала същата тема,но сега вече съм потресена и моляза мнение. Миналата година по това време,както си карах колата изгасна и не искаше да запали. Оказа се,че е изгорял бушона на бензиновата помпа. Аз съм на газ и сутрин паля на бензин - карам малко и превключвам на газ. Ходих по мъките, слагаха ми реле, което даспира помпата, после го махаха,че не било добре да има.......и така докато смених помпата с нова и нещата се оправиха и спря да гори бушона. Днес ми се случи същото.........дайте съвет от какво може да е....не вярвам,че пак помпатае заминала. Искам да спомена една важна подробност - бензин зареждам колкото да изгасне лампичката,понякога светва за по-дълго,но гледам да заредя навреме.Миналата седмица обаче себеше развалила газта и сеоказа,че съм карала на бензин и го бях изразходила целия. Възможно ли е помпата да изгаря от един път без бензин или количеството което сипвам е малко.? Като веднъж е изгорял бушона това означава ли че пак е за смяна помпата? Как да проверя дали помпата е ОК????
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ПРОБЛЕМ С ФИАТ БРАВА 1.8 16v
Collapse
X
-
Добре, нищо не е ясно, и от един път можеш да стопиш помпа - гарамтирам ти.Ако имаш желание драсни един ред и ще я сменим помпата, все ще се съберем няколко човека дето да я оправимКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Salvador написа:Критичната фаза по правило е под 10% от обема. На 60 литров резервоар, това значи, че не трябва да се остава с под 6-7 литра.
Коментар
-
merilin9 написа:Salvador написа:Критичната фаза по правило е под 10% от обема. На 60 литров резервоар, това значи, че не трябва да се остава с под 6-7 литра.Fiat Coupe 1.8
Поведението на пътя е ПРЯКО отражение на възпитанието на всеки водач.
Коментар
-
wwalker написа:Много е важно като свърши бензина да не караш на газ, ако помапата не е спряна - заминава за минута. Без значение дали е менте за 50лв. или оригинал за 500лв. Образно казано, не им знам цените.
Коментар
-
Кола
Ако моторчето на помпата работи не винаги може да подкачва гориво ако е глътнала въздух например обезвъздушаваш и готово Мириса на бензин може да е от не добре затворена гривна или ако е с капачка да не е затворена хубаво Може да гори и от лоши свръзки на буксите след като вече веднъж е горяла и жиците се стапат по малко
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар