Здравейте колеги, имам следния проблем. Когато навън стане топло 25+ градуса бензиновта помпа започва да свири, вечер когато е хладно няма проблем сутрин също докато не се затопли примерно към обяд и да започне да свири, вече трето лято съм така. Не знам дали има нещо общо с трудното палене което започва да се появява отново с настъпване на по-топлите месеци, но само първото палене след това няма никакви проблеми поне няколко часа, но задължително сутрин трябва да и се подаде газ за да запали от първия път става въпрос за Фиат Мареа бензин без ГУ. Помпата е сменяна както и филтъра към нея, но без резултат мислех си за филтъра който е на самата кошница и се сменя цялата кошница, но ако е запушен защо пък ще има проблем само в топлото. Забравих да добавя, че след като я извадя цялата кошница проблема се решава за няколко дни може и седмици (различно, тъй като няколко пъти съм я вадил) и като че ли се случва след малко по дълъг път от порядъка на 50км даречем отново да започне да свири макар, че не съм сигурен и може да е просто случайност.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бензинова помпа при Мареа
Collapse
X
-
Моята от вчера започна и тя да свири имам половин резервоар, колата си върви идеално, а първото палене и при мен е така откакто го имам бравото, пробвеай така: даваш на контакт и изчкаваш да спре помпата да работа връщаш и пак даваш контакт и така 3 пъти, след това въртиш. При мен така си пали идеално, проблемът е че пада налягането на горивото когато преседи доста време. Някой знае ли кое се грижи да се задържа налагането на горивото?
Коментар
-
rattle написа:Fiat Marea Weekend 1.6 16v 1998 година без газова уредба.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
При тези след 98-ма година помпата и кошницата са други- там регулатора ,филтъра и помпата са в един корпус. При тези преди 98-ма година регулатора на налягането е отпред на рейката с дюзите, а самия възвратен клапан е в помпата вграден и е една сачма.Фиат Крома 1.9 16v+
Фиат Браво 1.6 16v
Фиат Мареа 1.6 16v
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар