Колеги от какво може да е? след като е валял дъжд или като я измия известно време прекъсва.Свещите са NJK на 3-4 хил. бобината МАГНЕТ МАРЕЛИ на 2-3 хил. колата няма газ, чек несвети ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Браво 1.6 16 при влажно време прекъсва
Collapse
X
-
Re: Браво 1.6 16 при влажно време прекъсва
98г. с пластмасовия колектор зимата така го купих при първоначално палене неработи чисто ама до една минута се оправя смених му свещите старите не бяха зле после бобината беше БЕРУ и имаше съвсем малки пукнатини смених я обаче пак същото и аз си мисля за кабелите ама инвестицията започва да расте сериозно и не ми се иска да сменям неща които още не им е дошло времето завчера чак след 20 км се оправи и бая нямаше мощност и като се едно един цилиндър го няма ама трябваше да светне чекаfiat bravo 1.6 16V
Коментар
-
Направи една адаптация (ресет на компютъра). При диагностиката ще Видиш и дали няма грешки.Аз съм със същия мотор и имах подобни проблеми. Също сменях наред.При мен нямаше мощност, палеше, след 2-3 секунди гаснеше, миришеше лошо и от ауспуха.След адаптация всичко се оправи !Play Golf ,but not drive golf!!!
Brava 1,6 16V 99' с ФОБОС
C4 1,4 16V 2007- Stag 300 Premium
Коментар
-
старите свещи бяха добре смених ги профилактично. преди няколко дни я бях паркирал в двора на трева една седмица бях на почивка като се върнах дигнах капака преди да я запала бубината цялата беше увлажнена запалих я прекъсваше малко като изсъхна бубината всичко ОК сега съм махнал тая пластмаса дето смуче въздух отпред за да може да се ветрее днес ще махна и обезшумитела на предния капак. а кабелите ще ги сменя и тях 53 лв. са к-т оригиналниfiat bravo 1.6 16V
Коментар
-
и аз имам проблем, но при мен май е само на бензин и ще се окаже нещо с бензиновата с-маднес след като запалих и тръгнах при подаване на газ... чак заби муцуната и така изръчках я да кажем 300метра и на светофара пак при подаване на газ глъхне.след прехвърлянето на газ нямаше следа от проблема. Утре ще запаля и ще прехвърля без да я чакам, за да съм сигурен, че съм прав. Кабели не съм сменял, но се съмнявам да е в тях проблемът, защото на газ не го прави. Грешки нямам освен Р0500 тя е за километража Както колеги от форума казваха може би ще се окаже бенз. помпа или регулатор на бензина ама да видимFiat Marea 2.4 JTD+
Fiat Marea 1.6 2000г. + ГИ
Peugeot 406 2.0hdi - once upon a time
Renault 19/1.7mi/ - crash
Коментар
-
zlatarov написа:и аз имам проблем, но при мен май е само на бензин и ще се окаже нещо с бензиновата с-маднес след като запалих и тръгнах при подаване на газ... чак заби муцуната и така изръчках я да кажем 300метра и на светофара пак при подаване на газ глъхне.след прехвърлянето на газ нямаше следа от проблема. Утре ще запаля и ще прехвърля без да я чакам, за да съм сигурен, че съм прав. Кабели не съм сменял, но се съмнявам да е в тях проблемът, защото на газ не го прави. Грешки нямам освен Р0500 тя е за километража Както колеги от форума казваха може би ще се окаже бенз. помпа или регулатор на бензина ама да видим
Коментар
-
shr81 написа:старите свещи бяха добре смених ги профилактично. преди няколко дни я бях паркирал в двора на трева една седмица бях на почивка като се върнах дигнах капака преди да я запала бубината цялата беше увлажнена запалих я прекъсваше малко като изсъхна бубината всичко ОК сега съм махнал тая пластмаса дето смуче въздух отпред за да може да се ветрее днес ще махна и обезшумитела на предния капак. а кабелите ще ги сменя и тях 53 лв. са к-т оригинални
Коментар
-
misho_ написа:zlatarov написа:и аз имам проблем, но при мен май е само на бензин и ще се окаже нещо с бензиновата с-маднес след като запалих и тръгнах при подаване на газ... чак заби муцуната и така изръчках я да кажем 300метра и на светофара пак при подаване на газ глъхне.след прехвърлянето на газ нямаше следа от проблема. Утре ще запаля и ще прехвърля без да я чакам, за да съм сигурен, че съм прав. Кабели не съм сменял, но се съмнявам да е в тях проблемът, защото на газ не го прави. Грешки нямам освен Р0500 тя е за километража Както колеги от форума казваха може би ще се окаже бенз. помпа или регулатор на бензина ама да видимFiat Marea 2.4 JTD+
Коментар
-
Рестарт(адаптация) само с изключване на АБ ли става? Или трябва при диагностика ако е така, това ще обърка ли ГИ? При мен пали и от второ трето завъртане, но изключване на АБ съм правил за 40мин ефект "0".Fiat Marea 2.4 JTD+
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар