ми може и от колектора да е жлезнало тожа метално тяло.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Bravo 1.6 16v 1999г (пластмасовият колектор) блокира
Collapse
X
-
achov написа:е колеги...запалихме колата...поработи 15 минути и блока се оказа спукан....замина чисто ново масло и 100 лв. за работа :Dсега отидох върнах главата която взех и направо взех цял двигател пък да видим къде ще му излезе края...Фиат Мареа 1,8 16В, 1999г
Коментар
-
alvanovo написа:achov написа:е колеги...запалихме колата...поработи 15 минути и блока се оказа спукан....замина чисто ново масло и 100 лв. за работа :Dсега отидох върнах главата която взех и направо взех цял двигател пък да видим къде ще му излезе края...
Коментар
-
Колеги някакви наблюдения върху тази марка? https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.n...20a9b9e93d4f72
Коментар
-
Пак сме на пистата...бръм бръм P.S. Спуканият ми блок всъщност е бил спукан от както съм купил колата (преди 3 години)....залепен е със силикон и течен метал за да замажат ситуацията и да продадат колата.....и след 90к км проблема на яве....е поне сега ще карам (да се надяваме) една здрава колица
Коментар
-
achov написа:Пак сме на пистата...бръм бръм P.S. Спуканият ми блок всъщност е бил спукан от както съм купил колата (преди 3 години)....залепен е със силикон и течен метал за да замажат ситуацията и да продадат колата.....и след 90к км проблема на яве....е поне сега ще карам (да се надяваме) една здрава колица
Коментар
-
Вдигам приключена тема , но искам да попитам колегата автор на темата , че по спомен май и той е от Дупница , къде е този сервиз на Фиат в Дупница който си споменал , че днес се появи уникално гаден шум във валовете , почнах да работя като дизел и искам да я откарам да я излекуват . Или майстора който ти е правил колата също може да свърши работа.Благодаря.Fiat Bravo 1.6 16V - 98'
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар