Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

високи обороти и на газ и на бензин

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

високи обороти и на газ и на бензин

Колата е браво 1.8 16 от скоро държи високи обороти и на газ и на бензин (1100 1300 празен ход)Колата си работи нормално връща ги нормални като я изфорсирам на бензин до прекъсвач или малко преди прекъсвача. Не ми клати обороти и пали без подаване на газ. Сутрин си ги вдига и ги връща до горепосочените стойности. Грешки не е записала, днес свалих стъпковото моторче почистих малко с парцалче и бензин без резултат. Дайте някакви предложения. По колата са сменени всички филтри и масла преди 4к километра заедно със свещите.
    мненията и ГЪЗовете много си приличат - всеки го има ама не винаги е уместно да го показва

въздух бате, въздух нема Извади стъпковото моторче заедно с пеперудата и виж какво се случва отдолу в дросела
    Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
    (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
    Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

S_BANKOV написа:
      въздух бате, въздух нема Извади стъпковото моторче заедно с пеперудата и виж какво се случва отдолу в дросела
      Дросела беше много изцапан от газта, но проблема беше друг пак свързан с въздуха. Като започнах да махам въздуховодите и ми направи впечатление, че изпарителя ми пуска постоянно газ дори без да е на контакт колата. Взех си нов клапан и за сега всичко спи, даже преди това оборотите ми падаха много бавно и на газ и на бензин сега си падат бързо :D Благодаря
      мненията и ГЪЗовете много си приличат - всеки го има ама не винаги е уместно да го показва

Коментар

Working...
      X