Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Fiat Punto MK2 пали трудно!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Fiat Punto MK2 пали трудно!

Здравейте приятели! Имам следния проблем с моето Пунто МК2 1,2 8V: Сутрин пали все по трудно, когато запали не трябва да докосвам педала на газта поне 1-2 минути иначе гасне веднага. Понякога са необходим 2-3 опита, за да запали, като в последния колата пали все едно и няма нищо (пали и тръгва), колата е с газова уредба и иначе си върви съвсем нормално. Понякога този проблем се появява и когато си тръгна от работа. Общо взето, ако не е палена няколко часа се появява проблема. Ако е необходимо гасене-палене по-често няма проблеми. Ще съм благодарен за мнението ви! Поздрави!

Пада налягането на горивото, бензина предполагам. Може да е сцеп маркуча в помпата. Газ има ли?
    Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
    (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
    Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Мирише на бензинова помпа ...
      Fabbrica Italiana per Automobili di Torino <3
      Fiat Bravo 1.4 12v 1996г

Коментар

Пунто МК2 не пали ,какво да правя??

Здравейте от Варна съм и се интересувам за добър майстор по ел часта на Пунто. Моето Пунто не ще да запали,като дам контакт и не чувам отзад помпата за гориво както беше до сега.При контакт на ключа меря на клемата (има четири кабелчета) нито на едно краче не получавам 12v, само на една комбинация имам около 2v. Дайте някакъв съвет , че жена ми ще ме изгони заедно с горкото пунто. А между другото досега като я побутах по пътя малко Пунтото взимаше ,че палеше все едно нищо е нямало,ама вече 3 пъти ме оставя по светофарите. Благодаря предварително за мнения и препоръки.

Коментар

Working...
        X