Здравейте приятели! Имам следния проблем с моето Пунто МК2 1,2 8V: Сутрин пали все по трудно, когато запали не трябва да докосвам педала на газта поне 1-2 минути иначе гасне веднага. Понякога са необходим 2-3 опита, за да запали, като в последния колата пали все едно и няма нищо (пали и тръгва), колата е с газова уредба и иначе си върви съвсем нормално. Понякога този проблем се появява и когато си тръгна от работа. Общо взето, ако не е палена няколко часа се появява проблема. Ако е необходимо гасене-палене по-често няма проблеми. Ще съм благодарен за мнението ви! Поздрави!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Punto MK2 пали трудно!
Collapse
X
-
Пунто МК2 не пали ,какво да правя??
Здравейте от Варна съм и се интересувам за добър майстор по ел часта на Пунто. Моето Пунто не ще да запали,като дам контакт и не чувам отзад помпата за гориво както беше до сега.При контакт на ключа меря на клемата (има четири кабелчета) нито на едно краче не получавам 12v, само на една комбинация имам около 2v. Дайте някакъв съвет , че жена ми ще ме изгони заедно с горкото пунто. А между другото досега като я побутах по пътя малко Пунтото взимаше ,че палеше все едно нищо е нямало,ама вече 3 пъти ме оставя по светофарите. Благодаря предварително за мнения и препоръки.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар