Колеги, наскоро си взех Пунто двуврато и се появи едно странно чукане от зад като на метал в метал също се появява чукането като набия рязко спирачка, познати ми казаха ,че може да е от тампоните на моста или от някакви втулки от зад от които фиатите страдали, според вас от какво може да е това и какви пари са горе долу тампоните и тези втулки да знам какво ме чака... Благодаря ви!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кофти тропане от зад на Фиат Пунто!!!
Collapse
X
-
Колеги, оказа се ,че тропат тампоните на задния мост, порачани са в събота ще ги сменям... искам да ви питам друго , къде е нормалното полужение на стрелката на температурата на таблото, защото моята стрелка се вдига бавно , а имам парно и перката вкклучва... и незнам дали трябва да е така или и термостата е за смяна?... за 5-6 км градско каране би трябвало да достигне оптималната си температура на работа нали?
Коментар
-
Излез извън града, загрей я да стигне стрелката до средата и след това и слагаш 5-та предавка и ако има някъде наклон я пускаш без газ, ако почне да пада стрелката значи си за термостат, ако не мърда стрелката значи може другаде да е проблема.Като я пуснеш без газ пусни и парното на макс да духа топло, не трябва стрелката да мръдне от средата.punto HGT
Коментар
-
ivel написа:на тези мотори си стои на 70-75гр в движение ,независимо лято ли е или зима(това при изправен термостат)Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
Коментар
-
Колеги, от няколко дни ми се появи следния прблем, 1-ва скорост понякога не иска да влезне от първия път , уж вкарвам ама колата не тръгва трябва да мина на свободна и пак да вкарам и така чак от 3-4 път влиза и потегля... това на какво може да се дължи може ли да е от липса на масло в скоростите или пък съединител?... става само на 1-ва предавка другите скорости са си ок...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар