Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бензинова помпа браво 1.4 12в

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Бензинова помпа браво 1.4 12в

Колеги, имам Браво 1.4 12в карам си го от 2 годинки (от както навърших 1 и съм нямал проблем с нея много си я обичам 1-та кола ми е знаете как е с 1-те никога не ги забравяш Yellow_Flash_Colorz_PDT_18 Yellow_Flash_Colorz_PDT_18 Yellow_Flash_Colorz_PDT_18 Yellow_Flash_Colorz_PDT_18 Yellow_Flash_Colorz_PDT_18 Yellow_Flash_Colorz_PDT_18 днес обаче докато си карах на 3000 4000 оборота колата придърпа но продължи да се движи имах към 200 метра до бензиностанцията и спрях на нея да сипя бензин , всичко ОК докато не доиде момента да запаля отново ... не стана избутах в страни отворих капака погледнах релетата извадих ги пак ги сложих , отворих багажника видях помпата махнах захранващите кабели на помпата пак ги сложих , неще и неще . Специфичния звук когато дам на контакт липсва което ме навежда на мисълта , че е бензиновата помпа е изгоряла с 1 кабелче и 1 лампа пробвах да видя дали идва ток до помпата като дам контакт , идва светна лампата обаче нали има 1 поплавак (датчик) в резервоара , който показва нивото на бензина в него (а той си работи) и може да съм пробвал на него кабел и затова да ми е светнала лампата , та въпроса ми е към по компетентните какъв друг начин мога да разбера дали е бензинова помпа или нещо реле . Благодаря че отделихте време да прочетете романа ми Поздрави !
    Fabbrica Italiana per Automobili di Torino <3
    Fiat Bravo 1.4 12v 1996г

Re: Бензинова помпа браво 1.4 12в

D.Atanasov написа:
    Колеги, имам Браво 1.4 12в карам си го от 2 годинки (от както навърших 1 и съм нямал проблем с нея много си я обичам 1-та кола ми е знаете как е с 1-те никога не ги забравяш Yellow_Flash_Colorz_PDT_18 Yellow_Flash_Colorz_PDT_18 Yellow_Flash_Colorz_PDT_18 Yellow_Flash_Colorz_PDT_18 Yellow_Flash_Colorz_PDT_18 Yellow_Flash_Colorz_PDT_18 днес обаче докато си карах на 3000 4000 оборота колата придърпа но продължи да се движи имах към 200 метра до бензиностанцията и спрях на нея да сипя бензин , всичко ОК докато не доиде момента да запаля отново ... не стана избутах в страни отворих капака погледнах релетата извадих ги пак ги сложих , отворих багажника видях помпата махнах захранващите кабели на помпата пак ги сложих , неще и неще . Специфичния звук когато дам на контакт липсва което ме навежда на мисълта , че е бензиновата помпа е изгоряла с 1 кабелче и 1 лампа пробвах да видя дали идва ток до помпата като дам контакт , идва светна лампата обаче нали има 1 поплавак (датчик) в резервоара , който показва нивото на бензина в него (а той си работи) и може да съм пробвал на него кабел и затова да ми е светнала лампата , та въпроса ми е към по компетентните какъв друг начин мога да разбера дали е бензинова помпа или нещо реле . Благодаря че отделихте време да прочетете романа ми Поздрави !
    помпа е

Коментар

ОК а сменял ли си бензинова помпа или някой ако е сменял да даде някои съвети , ще мога ли сам да си я сменя или да я вкарвам в сервиз ?
      Fiat Bravo 1.4 12v 1996г

Коментар

D.Atanasov написа:
        ОК а сменял ли си бензинова помпа или някой ако е сменял да даде някои съвети , ще мога ли сам да си я сменя или да я вкарвам в сервиз ?
        Откачи бензиновия маркуч от моното и дай на контакт ако плисне бензин значи помпата си работи
        Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
        И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150
        .

Коментар

вкарах я в сервиз да я погледне майстор , ама тя не бучи не съм откачил маркуча ама тя като не се чува да бръмчи ...
          Fiat Bravo 1.4 12v 1996г

Коментар

Колко бензин наля след като закъса. При мен на 1.6 се наложи към 10 л да сипя за да заработи нормално.
            FIAT Bravo sx 1.6 16V '97
            FIAT Punto sx 75 '94

Коментар

ми около 8л , ама мойта вобще не заработи само въртя стартера , който си върти перфектно
              Fiat Bravo 1.4 12v 1996г

Коментар

Оказаха се някакви жици в самата помпа аз съм замерил ток до външните а те вътрешните били проблемни и не достига ток до помпата , както и да е смених филтъра и жиците и всичко е ОК , не ми се наложи да сменям цялата помпа Темата може да бъде изтрита ако сметнете ,че неможе да бъде в помощ на някого !
                Fiat Bravo 1.4 12v 1996г

Коментар

Working...
                X