Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Fiat Brava 1.6 пали, когато си поиска

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Здравейте, колеги!Ходих на диагностика при доверен човек и проблема ми идва точно от датчика на коляновия вал. Сега идва нова дилема пред мен, от къде да купя въпросният датчик и на кой производител да е датчика? Майстора ме предупреди, че е пълно с фалшификати и ме посъветва да го търся само от официални представители. Вие имате ли някаква идея от къде и за колко пари мога да купя въпросният датчик? Мислех си и за варианта с моргите, не знам доколко е удачен...
    Fiat Brava 1.6 16v 103 к.с. 2001г.

Коментар

НОВ ДАТЧИК и гледай да не еХОФЕР ИЛИ ЕФС и си ти, монтажа е за 10 минути.
      Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
      (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
      Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Аз го взех от дружба магнети марели цена 58лв по споменнямаше 6
        Fiat Marea 2.4 JTD+
        Fiat Marea 1.6 2000г. + ГИ
        Peugeot 406 2.0hdi - once upon a time
        Renault 19/1.7mi/ - crash

Коментар

Казаха ми да бягам и от FACET. То не останаха марки... Чувам хубави работи за Hella, но са по 140 лева...

Коментар

Medalow написа:
            Казаха ми да бягам и от FACET. То не останаха марки... Чувам хубави работи за Hella, но са по 140 лева...
            Да и от тези бягай, пиши на Митака71 или Пачко 84 да ти пратят с отстъпка и си готов.

Коментар

Благодаря, колеги!

Коментар

Колеги какво ви е мнението за датчика на MAGNETI MARELLI? Обадих се и в Ауто Италия, казаха ми 188 лева оригинален. А MAGNETI MARELLI е 3 пъти по-евтин. Чудя се ако сложа MAGNETI MARELLI дали след 2-3 месеца няма пак да изгърми датчика...

Коментар

Те в АИ за да ти вдигнат телефона и вече са ти вземе 15лв. нормалната му цена по магазините е 55-60лв., а за гаранция и в АИ не могат да ти дадът.

Коментар

Колега, вземай някакъв и си карай колата, не ги мисли много.Слави ти е казал в по-предното мнение към кого да се обърнеш.
                    "Без сърца, сме просто машини"
                    Toyota Prius 1.5 Hybrid
                    EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Да, писах на момчетата, но се колебаех на кой производител да се спра. В крайна сметка мисля, че ще взема MAGNETI MARELLI. Благодаря на всички за включването.

Коментар

Medalow написа:
                        Колеги какво ви е мнението за датчика на MAGNETI MARELLI? Обадих се и в Ауто Италия, казаха ми 188 лева оригинален. А MAGNETI MARELLI е 3 пъти по-евтин. Чудя се ако сложа MAGNETI MARELLI дали след 2-3 месеца няма пак да изгърми датчика...
                        Колега, реалната цена е такава каквато си получил на л.с Просто в Ауто Италия плащаш и цялата им реклама, Н-брой хиляди персонал, и всички масрафи на холдинга Ауто Унинон, който включва - Ауто Италия, Рено-Нисан, Евролийз,Евроинс, Булвария, Budget, Avis(последните 2 са представители за България), Грандспорт Ауто (Мазерати), Мазда и знам ли още кое е тяхно. Направо се хващам на бас,че от всеки бранд е калкулирано в цената на този датчик
                        ex. Fiat Marea 1.6 16V
                        ex. Lancia Dedra SW 2.0 16V
                        Lancia Kappa 2.0 VIS

Коментар

Working...
                        X