Здравейте, колеги!Ходих на диагностика при доверен човек и проблема ми идва точно от датчика на коляновия вал. Сега идва нова дилема пред мен, от къде да купя въпросният датчик и на кой производител да е датчика? Майстора ме предупреди, че е пълно с фалшификати и ме посъветва да го търся само от официални представители. Вие имате ли някаква идея от къде и за колко пари мога да купя въпросният датчик? Мислех си и за варианта с моргите, не знам доколко е удачен...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Brava 1.6 пали, когато си поиска
Collapse
X
-
Medalow написа:Казаха ми да бягам и от FACET. То не останаха марки... Чувам хубави работи за Hella, но са по 140 лева...Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Те в АИ за да ти вдигнат телефона и вече са ти вземе 15лв. нормалната му цена по магазините е 55-60лв., а за гаранция и в АИ не могат да ти дадът.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Колега, вземай някакъв и си карай колата, не ги мисли много.Слави ти е казал в по-предното мнение към кого да се обърнеш."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
Medalow написа:Колеги какво ви е мнението за датчика на MAGNETI MARELLI? Обадих се и в Ауто Италия, казаха ми 188 лева оригинален. А MAGNETI MARELLI е 3 пъти по-евтин. Чудя се ако сложа MAGNETI MARELLI дали след 2-3 месеца няма пак да изгърми датчика...ex. Fiat Marea 1.6 16V
ex. Lancia Dedra SW 2.0 16V
Lancia Kappa 2.0 VIS
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар