здравейте колеги,имам голям проблем с разхода 18/100 градско на бензин и 20/100 на газ,сменен е целия двигател,нов разпределителен вал,моноинжекцията,свещи,въздушен филтър,горивен филтър,ламбда сонда и разхода е огромен,на какво може да се дължи това
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Огромен проблем с брава 1.4 12в
Collapse
X
-
Как го отчиташ този разод на бензин? Ако го отчиташ по стрелката със сигурност не е такъв. Относно газта: газов инжекцион или обикновенна газова, състояние на редуктора или изпарителя? Лоша настройка на газовата система може да е...п.с. разхода на бензин се отчита като пълниш резервоара до горе, минаваш 20 километра, след това отиваш на същата колонка, доливаш, виждаш колко бензин е влязъл и теглиш чертата .1995 Fiat Brava 1.8 16V Анти Гравитационно Устройство
2007 Opel Corsa 1.3 MultiJet 75HP
-
Малииии...толкова теми за 1,4...почва да ми се доплаква. Иначе ограничи притука на въздух, ако е това трябва да върви като изтребителФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
bobi20 написа:имам скъсън маркуч,който излиза от капака на главата и влиза към моноинжекцията,възможно ли е да е оттам и ако не е от него ,откъде може да дърпа въздухКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
h_mihalev написа:колега имам същата брадва от 4 години все проблеми.вече не знам какво да я правя.да я подаря и да се отърва.все нещо и има дали не беше по добре да си търся голф ипи опел не знам.ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар