h_mihalev написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
трудно включва първа и задна скорост
Collapse
X
-
veselin10 написа:h_mihalev написа:може ли от вода ако се е намокрил съединителя да откаже.т.е затова да не влизат скоростите?ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
S_BANKOV написа:Аз пък предполагам че може и да е тампон някъде по двигателя или СК.Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150.
Коментар
-
cs_aleksandar написа:S_BANKOV написа:Аз пък предполагам че може и да е тампон някъде по двигателя или СК.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
на изгасен двигател влизат всичките на запален нито една. ако съединителя е заминал, при запален двигател има въртене на маховика кой ще вкара нужната скорост ?на изгасен двигател вкарвам първа държа крака с натиснат педал на съединителя паля и колата иска да тръгне напред.това на опитни хора говори нещо но какво?
Коментар
-
днес на изгасен двигател вкарах втора скорост и запалих.тръгна направих едно кръгче на втора.слязох затегнах регулаторната гайка на жилото и се оправиха скаростите.явно съединителя изсъхна от водата.сега обаче като оставя на празен ход гърми.имаше малко вода събрана в дупките за свещите която при отвиването им влезе в буталата.или гърми за това или е гарнитура .как да разбера кое от двете е?
Коментар
-
h_mihalev написа:спря да гърми през аспуха като изсъхна след голямото мокрене през локвите.водната ми помпа капе в кутията с ангренажа.съединителя като изсъхна скоростите си тръгнаха.извод-съединител отказва и от мокрене.при развалена водна помпа не се отваря единия кръг от охпаждането и колата загрява.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар