Просто от някъде и пада налягането, а като дадеш два пъти на контакт и помпата подкачи и достигне налягане няма проблем. Ще ти дам един пример с помпа от 1.4 монтирана поради бързане, недоглеждане, и все такиа простотии, на мотор 1.8. помпата от 1.4 работи на един бар, а тази на 1.8 работи на 3 бара, обаче две години шаш кво и става на колата, щото първо карам на газ и второ като настъпя колата над 3500оборота горивото и стига и върви но падне ли почва едно хълцане ишиас да хванеш. Важно е да се знае че налягането в рейката е пряко свързано с оборотите на мотора. - Въх отплеснах се.По системата има капан който държи определено налягане и ниво в горовопроводите при изгасен мотор, точно с цел като завъртиш да запали веднага и да тръгнеш, но ако този клапан не работи или има някъде пробив налягането го няма първоначално. Та затова възможните причини са заминаваща си помпа, горивен регулатор, малък пробив по маркучите, или счупени щипки на връзките на бензиновата помпа.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Брава 1.6 16в - Прекъсва в ниските
Collapse
X
-
S_BANKOV написа:Просто от някъде и пада налягането, а като дадеш два пъти на контакт и помпата подкачи и достигне налягане няма проблем. .Fiat Marea 2.4 JTD+
Fiat Marea 1.6 2000г. + ГИ
Peugeot 406 2.0hdi - once upon a time
Renault 19/1.7mi/ - crash
Коментар
-
zlatarov написа:Здравейте колеги, И аз съм с 1.6 пластмасов колектор и имам едно прекъсване на студен мотор(на бензин)А На газ от време на време в промеждутъка м/у 1800-2100обор.Поръчал съм си елм327 блутулт ама не знам кога ще дойде(от китай май) и няма да и разбирам за начало Бубуната е нова ама не е оригинална, свещите са денсо иридиум, но са втора ръка и не ги знам.Кабелите ... са меки ама не знам как да ги проверя Не съм я закачал до сега на диагностикаКарал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150.
Коментар
-
zlatarov написа:S_BANKOV написа:Просто от някъде и пада налягането, а като дадеш два пъти на контакт и помпата подкачи и достигне налягане няма проблем. .Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Здравейте,След смяна с нови свещи NGK еднополюсови няма прекъсване и на бвн и на газСега остана само да оправя и паленето и колата е на 6. Днес ще я водя на газаджия дано да не прецака нещо А утре ми предстои процедурата с термостат от рено 5 Ходих и се оказа, че е ГИ е монтирана в сервиз на Рено.Момчетата не я закачиха да погледнат има ли нещо или да правят нови настройки трябвало да се замери налягането както каза колегата по горе. Лично мен ме съмнява да е бенз помпа, защото след 3-ри пъти подаване на контак паленето не се различава.Fiat Marea 2.4 JTD+
Fiat Marea 1.6 2000г. + ГИ
Peugeot 406 2.0hdi - once upon a time
Renault 19/1.7mi/ - crash
Коментар
-
zlatarov написа:Здравейте,След смяна с нови свещи NGK еднополюсови няма прекъсване и на бвн и на газСега остана само да оправя и паленето и колата е на 6. Днес ще я водя на газаджия дано да не прецака нещо А утре ми предстои процедурата с термостат от рено 5 Ходих и се оказа, че е ГИ е монтирана в сервиз на Рено.Момчетата не я закачиха да погледнат има ли нещо или да правят нови настройки трябвало да се замери налягането както каза колегата по горе. Лично мен ме съмнява да е бенз помпа, защото след 3-ри пъти подаване на контак паленето не се различава.Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар