1.6 103кс - пластмасов колекторИсторията е следната:Колата като я купих работеше на 2 цилиндъра и полувина :D - 2 инжектора работеха нормално, един пускаше съвсем малко гориво, 3тия - капка не пускаше...Тези които работеха нормално бяха с 4 дупчици , другите (скапаните) с 2. Явно са се опитвали да я оправят или незнам, имаше още 2 инжектора в пепелника зарязани(пак с 2 дупчици), оказа се че и те не работят...Купих 2 от автоморга по 20 кинта същите като работещите. Почистиха се във вана с препарат + ултразвук... и колата заработи нормално.След известно време може би 1 седмица започна да ми прекъсва в ниските, да работи като на 3 цилидъра до към 2500 (не винаги). Като и давам гас все едно се дави и ми се струва че като поотпусна малко се лееко нормализира... Като работи на място, на около 900 оборота има нещо (несъм много сигурен) като детонаци...Както и другото което ме притеснява е помпата в резервоара вие много :S не само като поткачва ами и докато си работи вие доста...И ся се чудя, от къде да почна....1. Адаптация2. Инжектори3. Помпа4. Бобина А и сега гледам по някакви оригинални номера на инжекторите (видях ги в каталога на АХМ АУТО) и по интернет излизат с 2 дупчици да са... Какво значение има ? Кои са по-добри ? с 2 или с 4 дупки ?Незнам къде да отида да ми вземат парите, макар че ми се ще сам да си я оправя
Такива с 4 дупчици излизат до колкото видях за 1.8 ... П.с Съжалявам за неграмотното писане Yellow_Flash_Colorz_PDT_07

Коментар