здравейте...току що се регистрирах с идеята да намеря помощ от Вас...през Гугъл влезнах във много от Вашите теми но така и не открих нищо за моя проблем...та имам Фиат Фиорино 1.4 моно 95 година.Карам го от около 10 месеца без никакви проблеми до завчера...фиата е на метан...по време на движение умря...отначало можех да го запаля но само тва...стои на ниски обороти и кат му подам гас-гасне...сега вече немога и да го запаля...не мога да отида до сервиз защото закъсах на село и града ми е далече а мойта ги е страх да ме тегли...като начало изолирах метановата уредба да не влияе...първо не идваше бензин но след смяна на бензинова помпа и един бушон бензин взе да идва до моното...след тва купих и дистрибуторна капачка и палец и кабела от бобината до капачката...купих и бобина...сега идва бензин идва иток до свещите...пробвах като извадих всеки един кабел и провах с друга свещ по корпуса на двигателя/на маса/-искри...свещите още не съм ги развивал....къде да гледам...все още не пали...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
моля да ми помогнете-1.4 моно -не мога да го запаля...
Collapse
X
-
възможно е ...ще изчакам още 2-3 часа докът се зареди акумулатора и ще пробвам пак...А къв е то я датчик на коляновия вал дето го чета...-влия е ли... къде се намира...да го бърникам ли...карам Фиат Фиорино 1.4и 95г.
Пежо Партнер 2.0 хди 2005г.
Ситроен С 15 Д 1.8д 2000 г.
Мерцедес 307 д 86г.
Коментар
-
та току що го опитах...ахъ ахъ да запали ама нещя...отначало като въртях имаше леки бумтенета в моното и в въздушния филтър...после бумтенето спря в моното...колата се затюхква- и ахъ ахъ много малко и требва ама не пали...след малко на тъмно ще карам детето да върти а пък аз да гледам за пробити кабели или нещо от сорта...съвет от Вас кво да гледам и кво да пипам....?карам Фиат Фиорино 1.4и 95г.
Мерцедес 307 д 86г.
Коментар
-
сега пак се мъчих и пак не успях да запаля...реших да извадя свещите да ги видя как са.досега бях пробвал кабелите на друга свещ...та като ги извадих ми прави впечатление че са доста мръсни...черни едни такива...пробвах ги отвънка на кабелите-искрат ама някои само от единия електрод/полюс/...незнам как точно се казва..в смисъл те са едни такива с две чертички мисля че двуполюсни им викат...та не прехвърча искра и от двете места а само от едното...възможно ли е от тва да не паля...усещам че много малко ми трябва да запаля ама не ще и не ще...бензин има-мокри дроселовата клапа...кво да правя?карам Фиат Фиорино 1.4и 95г.
Мерцедес 307 д 86г.
Коментар
-
мисля че и при двуполюсните искра има само на една от "човките" забравих как се казва, така че май не е от свещите, това за черното дай снимка да видимPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар