Момчета стилото гореше масло, смених гумичките (бяха зле, видя се след като ги сменихме) обаче продължава да пипа маслото лекичко. Беше на половината на щеката, сега е на 2рата черта, за около 2-3 седмици, не го карам много спокойно ( ) ама все пак не ми се струва нормално да гори толкова. Маслото ми е някво наливно в момента, предполагам, че може и то да е виновно, кажете с какво да го сменя (така и така ще взимам друго като гледам) като за тоя двигател.Ако имате други идей давайте, че не се търпи тва :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Стилото гори масло 1,8
Collapse
X
-
Пуши ли? Има ли някакви малки течове, всички уплътнениа и гарнитури ли са наред? И краен вариант сегменти и ремонт на двигателя.П.С. Колата е направена за ежедневно каране, не е нужно всеки ден да е в червеното и най-добре да не стига до там.П.С.2 Не те мисля как ще караш колата след основен ремонт, като не трябва да превишава повече от 3000 оборота има няма 5к километра.Ланчия Делта 1.8 8в 101кс => 1.8 16в ++++++
Fiat Marea 1.8 16V 113кс++++ ГИ Агис М210
Рено Лагуна 2 1.9дци 107кс++
-
flippy89 написа:Пуши ли? Има ли някакви малки течове, всички уплътнениа и гарнитури ли са наред? И краен вариант сегменти и ремонт на двигателя.П.С. Колата е направена за ежедневно каране, не е нужно всеки ден да е в червеното и най-добре да не стига до там.П.С.2 Не те мисля как ще караш колата след основен ремонт, като не трябва да превишава повече от 3000 оборота има няма 5к километра.
Коментар
-
u_bo
S_BANKOV написа:първо си провери картерната вентилация да не е запушена, после те съветвам да пробваш с Репсол 10-50, аз съм изключително доволен от него.
Коментар
-
S_BANKOV написа:първо си провери картерната вентилация да не е запушена, после те съветвам да пробваш с Репсол 10-50, аз съм изключително доволен от него.Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
Коментар
-
fatalerrorbg написа:bmahob написа:S_BANKOV написа:първо си провери картерната вентилация да не е запушена, после те съветвам да пробваш с Репсол 10-50, аз съм изключително доволен от него.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
slonikon написа:Разбирай, че до предишната смяна, в продължение на 3 години ползвах Репсол 10в40, както съм написал. От следващата смяна най-вероятно пак това ще ползвам.
Коментар
-
S_BANKOV написа:fatalerrorbg написа:bmahob написа:S_BANKOV написа:първо си провери картерната вентилация да не е запушена, после те съветвам да пробваш с Репсол 10-50, аз съм изключително доволен от него.Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
Коментар
-
fatalerrorbg написа:slonikon написа:Разбирай, че до предишната смяна, в продължение на 3 години ползвах Репсол 10в40, както съм написал. От следващата смяна най-вероятно пак това ще ползвам.браво 1,6/90 - 09 г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар