Здравеите колеги.Имам "малак" проблем,ще започна на кратко от самото начало.Автомобила работеше само на газ последните 2години,след наложащ ремонт на двигателя (смяна на гарнитура на главата),реших да подкарам пунтото и на бензин,смених бензиновата помпа и горивния филтьр.На бензин естественно не запали,на газ нямах проблем,но когато обарнех от газ на бензин колата гаснеше,след което свалих инжектора(ако така мога да го нарека)поизчистих го чрез накисване в бензин и леко продухване,монтирах го и..... край нито на бензин нито на газ иска да запали.Моля някой ако има идеи или се е сбльсквал с нещо подобно да даде някой савет какво да правя.Благодаря предварително.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с Моноинжекция PUNTO MK1 1.1
Collapse
X
-
Проблем
Всичко на таблото си свети нормално при контокт и при опит за палене.Нищо не ми е останало,всичко е монтирано кадето и както си беше.При многоброините опити да запаля,с леко подаване на гас от педала дава знак че ще запали,но уви няма никой.Най интересното е че неиска и на газ да запали,ваприки,че газта няма нищо общо с инжектора.А за окасяване несам сигурен,но мисля,че няма.Чудя се дали да не проверя бушоните.Ти как мислиш,може ли да е от там?
Коментар
-
Re: Проблем
DJSTENLI написа:Всичко на таблото си свети нормално при контокт и при опит за палене.Нищо не ми е останало,всичко е монтирано кадето и както си беше.При многоброините опити да запаля,с леко подаване на гас от педала дава знак че ще запали,но уви няма никой.Най интересното е че неиска и на газ да запали,ваприки,че газта няма нищо общо с инжектора.А за окасяване несам сигурен,но мисля,че няма.Чудя се дали да не проверя бушоните.Ти как мислиш,може ли да е от там?FIAT TEMPRA 1.6 75HP
Коментар
-
Виж за краш бутон или под шофьорската седалка или при педалите, това ти изключва помпата при удар, много често при монтаж на газ захранването на клапана се взема от там, с цел при удар да прекъсне и газта.Провери и релето на бензиновата помпа, много често като изгори бензиновата помпа гори и то, и изобщо чувал и се да работи, до клапана за газта стига ли захранване? има ли ток до дюзата?Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Реших проблема с паленето на газ може да ми се смеете малко ама ко да се правибеше сваршила газта.Заредих,малко центровка и стана работата.Остана ми проблема с бензина.Помпата работиподкачва бензин които стига до инжектора,впрасква в смукателите и до там.С две думи неще да работи на бензин.Защо,за мен остава пална загатка.
Коментар
-
Цената за нов няма да ти хареса.http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_pc...13-12B1&_rdc=1Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
наскоро гледах в нет-а че цял моноинжекцион е към 20-30лв, виж ОЛХ :DPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар