Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фиат пунто 176 1.2 16v смяна дросел,мап и ламбда сонда

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Фиат пунто 176 1.2 16v смяна дросел,мап и ламбда сонда

Колеги споделете информация при смяна на нов дросел с вграден стъпков и тпс има ли нужда от адаптиране през софтуер или се самоадаптира (дросела е като стария,оригиналния за първично вграждане) Ще сменя и ламбда сондата която също е оригиналната за първично вграждане,сменям и мап-а. А въпроса ми е ,само слагам новите без да се налага намеса с програма или трябва и донастройване?
    Fiat PUNTO 176 1.2 85 16V Sporting 99

68 гледания ,няма отговор. Хайде никой ли не е сменял или поне знае ли има ли нужда от компютър,или само сваляш слагаш новото?

Коментар

Откачи акумулатора за час, палиш, чакаш да пусне перката и после караш без много газ 50-100-200 км.От компютъра, поне аз не знам да трябва нещо да му се настройва.Ама смени всичко и тогава я направи тая работа.
      "Без сърца, сме просто машини"
      Toyota Prius 1.5 Hybrid
      EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Блягодаря за отговора колега и аз смятах че си влиза в режим самоадаптация но е добре някои правил го да си го каже

Коментар

Ivan Malchev написа:
          Блягодаря за отговора колега и аз смятах че си влиза в режим самоадаптация но е добре някои правил го да си го каже
          Ъ, правил... Бера душа и аз с едно пунто 1.2 16v ама май е за ремонт на двигателя
          "Без сърца, сме просто машини"
          Toyota Prius 1.5 Hybrid
          EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Ако имаш нужда от някой чарк кажи всичко което свалям рециклирам и слагам за резерв Аз по принцип проблем с мойто нямам според всеки,но има едно потрепване като загрее и падне на нормални обороти,нищо псобено не е,не гасне,има мощност,харчи нормално за модела....нооо определено потрепването ме дразни и се заех преди година да го отстрана,и така лека полека смених почти всичко по нея Сега остана само тези последни но много важни чаркове. Надявам се като ги сложа да се кротне,а и не жаля средства за нея. Искам да си я реставрирам като цяло и да си я карам още дълго понеже си ми е любима и има сантиментална стойност,а и вече е непродаваема

Коментар

Working...
            X