Колеги споделете информация при смяна на нов дросел с вграден стъпков и тпс има ли нужда от адаптиране през софтуер или се самоадаптира (дросела е като стария,оригиналния за първично вграждане) Ще сменя и ламбда сондата която също е оригиналната за първично вграждане,сменям и мап-а. А въпроса ми е ,само слагам новите без да се налага намеса с програма или трябва и донастройване?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат пунто 176 1.2 16v смяна дросел,мап и ламбда сонда
Collapse
X
-
Откачи акумулатора за час, палиш, чакаш да пусне перката и после караш без много газ 50-100-200 км.От компютъра, поне аз не знам да трябва нещо да му се настройва.Ама смени всичко и тогава я направи тая работа."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
Ivan Malchev написа:Блягодаря за отговора колега и аз смятах че си влиза в режим самоадаптация но е добре някои правил го да си го каже"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
Ако имаш нужда от някой чарк кажи всичко което свалям рециклирам и слагам за резерв Аз по принцип проблем с мойто нямам според всеки,но има едно потрепване като загрее и падне на нормални обороти,нищо псобено не е,не гасне,има мощност,харчи нормално за модела....нооо определено потрепването ме дразни и се заех преди година да го отстрана,и така лека полека смених почти всичко по нея Сега остана само тези последни но много важни чаркове. Надявам се като ги сложа да се кротне,а и не жаля средства за нея. Искам да си я реставрирам като цяло и да си я карам още дълго понеже си ми е любима и има сантиментална стойност,а и вече е непродаваемаFiat PUNTO 176 1.2 85 16V Sporting 99
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар