Колеги страшен филм . Подпали ми се колата успях да я огася на време ... Незнайно как хулна под капака. Слагах си едно волтметърче и тъкмо приключих , и да го тествам като запали колата ... Волтметъра си работеше ОК. Но ми замириса на гума , поогледах се няма нищо. По едно време видях че кади от към двигателя и предложих ,че станало късо. Дигам капака какво да видя о боже огън гори около кабелите на МОНОТО а там не съм пипал или правил нищо. Загасих го , но късно стопени кабели , и букси към TPS-a , стъпковия , температурния ... буксата за Инжектора ми е здрава само тя .... Свалих колекторите разнищих видях ,че по долу са сплетени стопени кабелите .... Зачудих се как и защо и немога си го обесня още как се е запалило. Може и напукан маркуч за бензин да съм имал ... Не карам на бензин , но имам.На някой да му се случвало ? Мисля сега да взема друго моно и да префарля ТPS , Стъпковия и температурния датчик ... Но ми трябват и нови букси направо с кабелите да ги снадя до там до където е здраво. Мисля с да ги запоявам и после с термо шлаух и после изолация с изолирбант от горе. Тва е супер луда работа. Не знам как се случи . Добрече не съм бил в движение , а просто взех захранване за волтметъра от плафона и реших да го тествам как е ... И кабелите около моното се подпалиха. Немога си го обесня защо и как и защо не се е задеиствал бушон . Май не е от към ток запалването . По скоро спукан маркуч на бенз и ако е капало е станала магарията. Въпреки че не карам на бенз ...

Коментар