Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бензинов филтър

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Бензинов филтър

колеги, доколкото разбрах Фиат Стило 1,2(16v) oт 2002 няма бензинов филтър, нали така ? доколкото разбрах е с някаква цетка на резервуара ? така ли е ?
    Фиат Стило 1.2 16v

Re: Бензинов филтър

Senko11 написа:
    колеги, доколкото разбрах Фиат Стило 1,2(16v) oт 2002 няма бензинов филтър, нали така ? доколкото разбрах е с някаква цетка на резервуара ? така ли е ?
    И мен това ме интересува???
    Kара фиат стило 1.2..16v.2002г.Преди Фиат пунто 1.2 8V,2001г,Опел кадет 1.6i(газ)1988г.Лада 1500 чиста!1977г.

Коментар

Re: Бензинов филтър

krasimir_77 написа:
      Senko11 написа:
      И мен това ме интересува???
      Има цедка в кошницата на бензиновата помпа.
      Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
      И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150
      .

Коментар

До колкото знам самата кошница е филтъра. На много автомобили от по-новата генерация е така.

Коментар

kokondrel написа:
          До колкото знам самата кошница е филтъра. На много автомобили от по-новата генерация е така.
          Не в самата кошница има цедка която играе ролята на филтър за твърди частици. Цедката се подменя или поне се почиства на определен период от време.
          Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
          (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
          Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

мм добре мерси за отговорите, то преполагам италианеца едва ли си я е чистил тази цедка(сменял)....
            Фиат Стило 1.2 16v

Коментар

Working...
            X