Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Гасне след палене

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

bmahob написа:
    щом като извадиш маркуча не е ли логично проблема да е от регулатора за налягане на горивото :D
    Тцъ, от него проблемите са други, но просто от там си набавя въздух системата за да работи. Ясно е че на колата не и стига въздух и работи на много богата смес.
    Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
    (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
    Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

S_BANKOV написа:
      Задържаш бутона на ключа за ГИ, даваш на контакт без да пускаш бутона, докато си покаже че вече е на газ и палиш без да пускаш бутона.Стъпковия мотор в какво състояние беше? Имаше ли много отлагания от картерната вентилация? Пипал ли си клапана на картерната вентилация? Пробва ли да я запалиш без въдушен филтър? Какво ти показва диагностиката за термодатчиците и ламбда сондата?
      Съпковия беше в прилично състояниеОтлагания от картерната вентилация почти нямаше чистил съм преди година близо дросел клапата чисто навсякъдеВъоще незнам кой е тоя клапан на картерната вентилация може и да см го пипал но не знам кое еПалих я без филтър няма разликаНа диагностика не съм я гледал тоест ходих но майстора ДИАГНОСТИК каза че не можи да помогнеСега видях тоя клапан на картерната вентилация в нета него не съм го пипал никога не съм свалял тоя маркуч как да проверя работи ли коректно тоя клапан Запалих колата принудително на газ и проблем няма, само пре палене на бензин при топъл двигател.

Коментар

колеги стигнах до извода след много проверени елементи че колата гасне и губи обороти само когато паля колата на фарове къде да търся причината при изкключени светлини нямя праблем

Коментар

Проблема е отстранен оказа се скасана гарнитура на дросел клапаhttp://media.snimka.bg/s1/3397/033038666-big.jpg?r=0[/img][/img]

Коментар

Working...
          X