добре колега мерси много беше много изчерпателно..тея дни имам среща с един майстор тук от форума и ще видим кво ще стане..ще пиша за резултат
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за смяна на двигател.
Collapse
X
-
mitkosoft написа:благодаря ви колеги, не мисля нищо лошо към мнението на никой, просто имам едни спестени пари които не стигат нито за друга кола нито явно за смяна на двигател. Просто реагирам така щото силно съм се навил да го направя и един вид се удрям в стена в момента и пак излизам в изходно положение.
Коментар
-
Колега виждам че ти се "ръчка" нещо по колата, най- лесно намери двигател от Купе 1.8 16в и го слагай във колата да се повозиш. Предполагам цялата интервенция няма да струва повече от 1100-1200 лева, но пък ще "засилиш" количката. Ако не от браво 1.8 и разликата от 75 до 113 кончета ще се усети доста. Друг вариант няма освен събраните пари да ги вложиш в направата на този двигател "перфектен" и някоя друга част по окачването и да се радваш много дълго време. Според мен това са вариянтите с малко пари който водят до успех а не бездънна яма за пари.Ланчия Делта 1.8 8в 101кс => 1.8 16в ++++++
Fiat Marea 1.8 16V 113кс++++ ГИ Агис М210
Рено Лагуна 2 1.9дци 107кс++
Коментар
-
mitkosoft написа:добре а някой знае ли каква е разликата между 1.4 12в 75 коня и 1.4 12в 80 коня. От къде идват тези 5 коня разлика. От 6 години търся и не намирам инфоФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
S_BANKOV написа:А някой направи ли си труда да сравни дроселите и валовете, аз не съм честно казано, но при еднакви двигатели тия 5 коня като нищо са от там.Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150.
Коментар
-
cs_aleksandar написа:S_BANKOV написа:А някой направи ли си труда да сравни дроселите и валовете, аз не съм честно казано, но при еднакви двигатели тия 5 коня като нищо са от там.ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
Kay_ написа:mitkosoft написа:добре а някой знае ли каква е разликата между 1.4 12в 75 коня и 1.4 12в 80 коня. От къде идват тези 5 коня разлика. От 6 години търся и не намирам инфоFIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар