Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за смяна на двигател.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

добре колега мерси много беше много изчерпателно..тея дни имам среща с един майстор тук от форума и ще видим кво ще стане..ще пиша за резултат
    Fiat Bravo 1.9 JTD 100

Коментар

добре а някой знае ли каква е разликата между 1.4 12в 75 коня и 1.4 12в 80 коня. От къде идват тези 5 коня разлика. От 6 години търся и не намирам инфо
      Fiat Bravo 1.9 JTD 100

Коментар

mitkosoft написа:
        благодаря ви колеги, не мисля нищо лошо към мнението на никой, просто имам едни спестени пари които не стигат нито за друга кола нито явно за смяна на двигател. Просто реагирам така щото силно съм се навил да го направя и един вид се удрям в стена в момента и пак излизам в изходно положение.
        скоро скъсах ремък и после сменях глава, виж тук има двигатели за по 200 лева, и частите са на много ниски цени, надявам се да ти свърши работаhttp://www.megaparts.bg/avtochasti/d...?brand=419&p=2

Коментар

за майстор с чиста съвест ти препоръчвам eh4ev07 , от останалите сервизи правят едно- развалят друго, бяха забравили да ми завият един болт и ми тракаше цялото каре, докато разбера..

Коментар

Колега виждам че ти се "ръчка" нещо по колата, най- лесно намери двигател от Купе 1.8 16в и го слагай във колата да се повозиш. Предполагам цялата интервенция няма да струва повече от 1100-1200 лева, но пък ще "засилиш" количката. Ако не от браво 1.8 и разликата от 75 до 113 кончета ще се усети доста. Друг вариант няма освен събраните пари да ги вложиш в направата на този двигател "перфектен" и някоя друга част по окачването и да се радваш много дълго време. Според мен това са вариянтите с малко пари който водят до успех а не бездънна яма за пари.
            Ланчия Делта 1.8 8в 101кс => 1.8 16в ++++++
            Fiat Marea 1.8 16V 113кс++++ ГИ Агис М210
            Рено Лагуна 2 1.9дци 107кс++

Коментар

mitkosoft написа:
              добре а някой знае ли каква е разликата между 1.4 12в 75 коня и 1.4 12в 80 коня. От къде идват тези 5 коня разлика. От 6 години търся и не намирам инфо
              Това и на мен ми е любопитно...
              ФИАТ- Пътят е само формалност
              ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
              -----------------------------------------------------
              FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)

Коментар

А някой направи ли си труда да сравни дроселите и валовете, аз не съм честно казано, но при еднакви двигатели тия 5 коня като нищо са от там.
                Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

S_BANKOV написа:
                  А някой направи ли си труда да сравни дроселите и валовете, аз не съм честно казано, но при еднакви двигатели тия 5 коня като нищо са от там.
                  Още от времето когато аз карах 1.4 имаше поне 5 теми за тези 5 коня. Ето една такаваhttp://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=71587
                  Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
                  И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150
                  .

Коментар

cs_aleksandar написа:
                    S_BANKOV написа:
                    Още от времето когато аз карах 1.4 имаше поне 5 теми за тези 5 коня. Ето една такаваhttp://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=71587
                    Мерси. Бая приказки са се изписали, но май никой не е сиг каква е разликата. Както и да е поне видях как да проверя каква е. Моето е 80 млади кобилки. Сега със самочувствие ще прелитам покрай голфове Yellow_Flash_Colorz_PDT_38
                    ФИАТ- Пътят е само формалност
                    ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
                    -----------------------------------------------------
                    FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)

Коментар

Kay_ написа:
                      mitkosoft написа:
                      Това и на мен ми е любопитно...
                      С климатик е едната модификация , а другата - без. Така предполагам.
                      FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                      FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Working...
                      X