DJSTENLI написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Новото пунто прекъсва
Collapse
X
-
Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
-
bmahob написа:е така де, но дано не са заминали, викам първо главата долу, шлайф, смяна на гумички на клапани, препасване, и да видим, ако след това има проблема, буталата май излизат отдолу през картера без да се отваря главатаFiat Idea 05" 1.9 JTDm
Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
Ventura garage
Коментар
-
откарах, я замерих ме пробно компресията на 1 и 4 цилиндър /беше 13 , това добре ли е/ Но реших да я отворят да сменим г-ра , гумички, да погледнат хлабини в буталата, дано се оправи само с това, иначе от маркуча за картерни пак имаше една топка гнясPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
-
Не знам , оставих я да се отваря пък майната му вече Май третата не ще да е Пунто!Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
-
Пич това ми е второто такова / на предното дръпнах 160 000 км... е с доста ремонти и главоболия/ така че...Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
-
Сега се чух с майстора, гарнитурата била прогоряла към водата , така че май бяхте прави, следва шлайф на глава, гумички на клапаните, шлайф паста на клапани и даон летим после Погледнал е и буталата нямавидим и механичен луфт, изглеждат добре отгоре, не сме ги сваляли и викам да не ги пипамеPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
-
за сега колата работи добре, има парно и на място и в движение-достасилно, остава да наблюдавам дали ще има гадна течност от отдушника, дали ще чезне антифриз, масло, и дали ще се прецаквмасвеща на 1-ви цилиндър!Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
-
Скоро правих дълго пътуване и след около 1500км след ремонта, антифриза си е на ниво, маслото е ок/май съм бил за гумички преди това щото сега и там нивото и добра преди това похарчваше аз мислех че е от семерингата/ странната течност от одушника май също позачезна!Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар