Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фиат Браво 1.6 16в-прекъсване

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Фиат Браво 1.6 16в-прекъсване

Колеги сутринта колата ми направи проблем.Той е следния,от време на време губи някои цилиндер и почва да работи неравномерно на 3 цилиндера.За сега знам че гарнитура на капака на валовете където е О пръстена трябва да се сменя защото ми цапа първи цилиндер свеща с масло.Имам и свещи за смяна.Но преди зачиста свещите и проблема за момента се премахва,а сега не.Като му подам газ на снимката съм показал къде се виждат искри.Какъв може да е проблема.Бубинатъа е сменяна лятото.
    Прикачени файлове

Веднъж като пробие, прегаря мястото и почва лесно да прескача искрата от там. Може да пробваш с някаква смола да го намажеш, и то ако искрата прескача външно, или да издълбаеш прегорялото и там да вкараш смолата. Но ме съмнява да стане. По принцип когато свещите са с голямо разстояние на електродите, има по-голяма вероятност искрата да премине от друго място.
    FIAT Bravo sx 1.6 16V '97
    FIAT Punto sx 75 '94

Коментар

Бубината мисля че си е наред защото преди като ми се наложи да е сменям,като създаде проблем ми светваше лампа за ЧЕК.А сега не и незнам какво може да е.

Коментар

Working...
      X