Колеги споделете мнения. Октомври месец сменяха гарнитура на глава и капак,по моя молба наляха точно 2л. масло селениа 20к метална туба. Исках да видя като има само 2л. докъде ще маркира щеката,понеже предния път когато сменяхме маслото наляхме 2.8 колкото пишеше в ръководството на Хайнес,но определено този 16клапанов двигател събира с по малко от литър от останалите пунто 1.2. И така щеката беше все омацана малко над горната белязка за максимално,а о мотора виеше като че се тормозеше още на 3000 оборота. Затова последния път дадох само 2л. и викам ако е малко ще долея,проверих и беше съвсем малко ппд средата. Проблем нямаше,дори колата беше супер утихнала,имаше мощност повече отпреди,а двигателя мъркаше като я настъпиш и си искаше още. Дотук всичко добре няколко месеца и градско каране,един път до нова загора и обратно варна. При последвала замерка след 1000км. изминати за два дена,неше паднало малко над минимума,затова реших да долея. Взех мензура и налях точно 300мл.. След ден я засякох,пставих време да се разходи новото което сипах и като извадих щеката маслото беше малко над средата. Викам си смятай даже 300мл. се отразяват и то видимо. Последва пак разходка до нова загора но този път по магистрала тракия,където под 130 не падна. Върнах се във варна и реших пак да замеря,какво да видя,тези 300мл. Все едно не ги бях наливал,беше си там където бе в началото,съвсем малко под средата. Дотук изминати километри с маслото малко над 5000. Изминатите за два дена пак бяха около 1000. Та се чудя да не би да го гори само в постоянните обороти след 4000? Тук в града неможе да се кара така,не че няма отвреме навреме когато трафика позволява да се реже на 6000,но тогава пак не го пипа. Другото което мисля да не е от самото масло,и аз незнам,затова разчитам на компетентните колеги от форума

Коментар