Здравейте, брата вчера както си карал и вика, че чека му е светел доста така... карал си е на бензин предполагам колата е била загряла и му е прилашквала на моменти. Днес я закачих и ми изкочиха следните 2 грешкиУспях да ги изтрия и не ми е светвал чека, на какво може да се дължат? Датчика взема да си заминава, хлабава връзка? И къде се намира това, гледам май някакви цени от рода на средна по хубост ламбда сонда - 160лева
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Грешки Fiat Brava 1.8(сензор,датчик)
Collapse
X
-
Re: Грешки Fiat Brava 1.8(сензор,датчик)
GaTio2 написа:Здравейте, брата вчера както си карал и вика, че чека му е светел доста така... карал си е на бензин предполагам колата е била загряла и му е прилашквала на моменти. Днес я закачих и ми изкочиха следните 2 грешкиУспях да ги изтрия и не ми е светвал чека, на какво може да се дължат? Датчика взема да си заминава, хлабава връзка? И къде се намира това, гледам май някакви цени от рода на средна по хубост ламбда сонда - 160левамненията и ГЪЗовете много си приличат - всеки го има ама не винаги е уместно да го показва
Коментар
-
Имах същия проблем преди време. Търси си датчик втора употреба понеже нов е над 100 лв. Ето темата ми. http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...208&highlight=now. BMW E39 523i '98 170hp
ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp
Коментар
-
Фазовия датчик с плочката е около 80 лв. Има и без, но не знам колко е. Детонационен си взех втора употреба преди година от форума за 20 лв. Първо почисти и прегледай буксата и кабелите на фазовия и тогава сменяй. Грешките се записват заедно защото когато ти прекъсне единия датчик, двигателя гасне и се получава детонация и втория отчита проблем.Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Коментар
-
veselin10 написа:Фазовия датчик с плочката е около 80 лв. Има и без, но не знам колко е. Детонационен си взех втора употреба преди година от форума за 20 лв. Първо почисти и прегледай буксата и кабелите на фазовия и тогава сменяй. Грешките се записват заедно защото когато ти прекъсне единия датчик, двигателя гасне и се получава детонация и втория отчита проблем.Alfa Romeo 147 1.9JTD 16v
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар