Здравейте!става въпрос за пунто 1.2 75. Снощи вечерта се прибирам аз от Варна, върша 1 2 задачи и се качвам в колата да отивам към 3-та задача...Обаче! запалих малко по трудно и фиатката започна да се дави.. пак си поддържа 900 оборота но стрелката играе в такт с плюенето на двигалетя..Усещането е нещо от рода на неработеща свещ,но ги проверих и всичко си беше ок с тях.Днес звъннах за една бърза диагностика но в сервиза беше доста натоварено и неуспях да се вредя. Симптоми:1.на ниските обороти гърми еднократно и ,или се спъва, или се изстрелва.2. при натискането на съединител от високи обороти неможе да задържи 900 оборота а пада до 500 и после стабилизира,дори изгасна 2 пъти днес3.Замина ми горивото за 10-15 километра4.върви по същия начин(съотношение километри:обороти) както преди.5.няма тяга, загуби пъргавината си...Това са нещата които забелязах днес... може да съм пропуснал нещо.Дали е стъпково моторче, въпреки че оборотите не играят а просто не работи равномерно.Давайте някакви идеи... утре преди обед ще ходя на диагностика дано там ми кажат нещо съществено..
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
пунтото се разболя!
Collapse
X
Реклама
Collapse
Коментар