Здравейте от миналия месец съм горд собдтвеник на Браво 1.6 16в 103 .Обаче има малък проблем като подам рязко газ от по ниски обороти , бравото не поема веднага има някакво забавяне и след това ускорението е по мудно (няма разлика при топъл и студен мотор)От какво може да е според вас?Утре ще свалям дросела да видя как ще еВъздушният филтур беше мръсен и го смених със спортен коносувиден тествах и с почти нов панелен промяна няма с спортния е най динамична
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Браво 1,6 16в проблем ускорение
Collapse
X
-
Re: Браво 1,6 16в проблем ускорение
davidov написа:Здравейте от миналия месец съм горд собдтвеник на Браво 1.6 16в 103 .Обаче има малък проблем като подам рязко газ от по ниски обороти , бравото не поема веднага има някакво забавяне и след това ускорението е по мудно (няма разлика при топъл и студен мотор)От какво може да е според вас?Утре ще свалям дросела да видя как ще еВъздушният филтур беше мръсен и го смених със спортен коносувиден тествах и с почти нов панелен промяна няма с спортния е най динамичнаКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Свщите са бош супер брязилия доста са стари но са перфектни няма разлика в луфта светло кафяви с добро изгаряне бяха леко хлабави затегнах ги изчистих дросела рязкячих акумолатора за 1 час толко време си игрях в дросела и свещите След това изпробвах мисля че е сега работи по спокойно и е по динамична проблема вече го няма тествана на студен и топъл мотор мерси колеги сега си взех термостата и утре го вграждам дано влезе лесноBravo 1.6 16v 103hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар