Здравейте колеги, прецака ми се динамото на фиат купе 1997г. 1.8 131к.с. Добре с 300 зора отхлабихме 2 та болта който го държат и кабелите,Но Не можахме да го извадим от коша. Днеска от 16 часа до сега се мъчихме 4 човека. откъде ли не пробвахме и не ще да излезе. Явно има чалъм но какъв е той. Моля Ви помогнете, че колата ми трябва мнооооого. Благодаря на отзовалите се!!!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат Купе 1.8 не мога да сваля алтернатора
Collapse
X
-
Re: Фиат Купе 1.8 не мога да сваля алтернатора
kretio74 написа:Здравейте колеги, прецака ми се динамото на фиат купе 1997г. 1.8 131к.с. Добре с 300 зора отхлабихме 2 та болта който го държат и кабелите,Но Не можахме да го извадим от коша. Днеска от 16 часа до сега се мъчихме 4 човека. откъде ли не пробвахме и не ще да излезе. Явно има чалъм но какъв е той. Моля Ви помогнете, че колата ми трябва мнооооого. Благодаря на отзовалите се!!!!Fiat Coupe 1.8
Поведението на пътя е ПРЯКО отражение на възпитанието на всеки водач.
-
Re: Фиат Купе 1.8 не мога да сваля алтернатора
siluro написа:kretio74 написа:Здравейте колеги, прецака ми се динамото на фиат купе 1997г. 1.8 131к.с. Добре с 300 зора отхлабихме 2 та болта който го държат и кабелите,Но Не можахме да го извадим от коша. Днеска от 16 часа до сега се мъчихме 4 човека. откъде ли не пробвахме и не ще да излезе. Явно има чалъм но какъв е той. Моля Ви помогнете, че колата ми трябва мнооооого. Благодаря на отзовалите се!!!!В България има запас от идиоти за 150г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар