Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

brava 1.6 16v свети лампа на инжекциона

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

brava 1.6 16v свети лампа на инжекциона

Здравей те приятели .. Имама проблем купих си кола’’fiat brava 1.6 16v’’ и почнаха проблемите, не палеше като загреее.Смених дюзите вече пали от рас ТОПЛА СТУДЕНА няма ядове.НО няма вътак .... открих че нямам лампа за индикацияна дюзата.Смених крушката и сега почна да свети поспоянно.Отначало само пресвяткаше сега постоянно.Моля помогнете какво да правя...

еми или проблема нещо ти е в крушката дето свети или я закачи на диагностика може да записва грешки
    FIAT TEMPRA 1.6 75HP

Коментар

Тази ’’Лампа" може да свети от 10000 неща,нарича се Чек енджин т.е компютъра ти е записал грешка.Колата трябва да се прочете на компютър за да се види от къде идва грешката.
      Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
      И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150
      .

Коментар

Колега. Карам браво с този мотор тази лампа ми е светила на три пъти и след това ремонт, все по бензиновата система, помпа, дюзи, филтър, и веднъж грешка в компа.ако не я държах на оборот гаснеше оказа се след като откачих акомулатора се оправи!!! Това го пробвай. А за вътъка провери налягането на помпата.да не била при майстор като моя дето ми сложил помпа за сиеченто1.2 8клапана 1.5 бара и мога да сляза да я бутам. Помпата трябва да е 3.5 бара
        fiat bravo sx 1.6 16V 103

Коментар

ARaGoRN написа:
          Колега. Карам браво с този мотор тази лампа ми е светила на три пъти и след това ремонт, все по бензиновата система, помпа, дюзи, филтър, и веднъж грешка в компа.ако не я държах на оборот гаснеше оказа се след като откачих акомулатора се оправи!!! Това го пробвай. А за вътъка провери налягането на помпата.да не била при майстор като моя дето ми сложил помпа за сиеченто1.2 8клапана 1.5 бара и мога да сляза да я бутам. Помпата трябва да е 3.5 бара
          Това с откачването на акумулатора е временно решение,ако проблема е траен ресета няма да помогне,той колегата не е написал коя година е колата има 1.6 с ЕКУ което не може да се ресетва с откачване на акумулатора. Затова написах че е хубаво колата да се прочете за да се види каква е грешката 10 20 лв е,а не да се хвърля да сменява кабели бубини и т.н.
          Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
          И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150
          .

Коментар

Благодаря за помоща все още не съм я закачил на комп.. но щом го направя ще пиша от каде е проблема благодаря

Коментар

А защо не се веснеш на някоя от форумните срещи, все ще се намери колега да я закачи и да я погледнете.
              Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
              (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
              Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

cs_aleksandar написа:
                ARaGoRN написа:
                Това с откачването на акумулатора е временно решение,ако проблема е траен ресета няма да помогне,той колегата не е написал коя година е колата има 1.6 с ЕКУ което не може да се ресетва с откачване на акумулатора. Затова написах че е хубаво колата да се прочете за да се види каква е грешката 10 20 лв е,а не да се хвърля да сменява кабели бубини и т.н.
                Баце а модела като моята, може ли да се ресетва с откачането на акумулатора или нимой ?
                Punto SX 1.7D -57hp 1996 г. Ex
                Laguna RT 2.2D - 83hp 1995 г. Ex
                Brava SX 1.6 16v - 103hp 1999 г. Ex
                Laguna RT 1.9DTI - 98hp 1998 г. Driving
                Убий скороста - Спаси дете!

Коментар

Откачването на АБ е като да те шибнат с талпа по главата, забравяш всикчо, обаче една малка подробност, като си види как и работят датчиците и веднага си спомня всичко.
                  Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                  (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                  Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Бацета не ви знам какво карате. Просто казах на колегата какъв проблем съм имал с мойта и как се е решил.нищо повече.а колкото до диагностиката с комп.аз поне в варна добър маистор не намерих. Всичките са голфаджий.като видят фиат и гледат кат гръмнати
                    fiat bravo sx 1.6 16V 103

Коментар

Working...
                    X