Здравей те приятели .. Имама проблем купих си кола’’fiat brava 1.6 16v’’ и почнаха проблемите, не палеше като загреее.Смених дюзите вече пали от рас ТОПЛА СТУДЕНА няма ядове.НО няма вътак .... открих че нямам лампа за индикацияна дюзата.Смених крушката и сега почна да свети поспоянно.Отначало само пресвяткаше сега постоянно.Моля помогнете какво да правя...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
brava 1.6 16v свети лампа на инжекциона
Collapse
X
-
Колега. Карам браво с този мотор тази лампа ми е светила на три пъти и след това ремонт, все по бензиновата система, помпа, дюзи, филтър, и веднъж грешка в компа.ако не я държах на оборот гаснеше оказа се след като откачих акомулатора се оправи!!! Това го пробвай. А за вътъка провери налягането на помпата.да не била при майстор като моя дето ми сложил помпа за сиеченто1.2 8клапана 1.5 бара и мога да сляза да я бутам. Помпата трябва да е 3.5 бараfiat bravo sx 1.6 16V 103
Коментар
-
ARaGoRN написа:Колега. Карам браво с този мотор тази лампа ми е светила на три пъти и след това ремонт, все по бензиновата система, помпа, дюзи, филтър, и веднъж грешка в компа.ако не я държах на оборот гаснеше оказа се след като откачих акомулатора се оправи!!! Това го пробвай. А за вътъка провери налягането на помпата.да не била при майстор като моя дето ми сложил помпа за сиеченто1.2 8клапана 1.5 бара и мога да сляза да я бутам. Помпата трябва да е 3.5 бараКарал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150.
Коментар
-
cs_aleksandar написа:ARaGoRN написа:Колега. Карам браво с този мотор тази лампа ми е светила на три пъти и след това ремонт, все по бензиновата система, помпа, дюзи, филтър, и веднъж грешка в компа.ако не я държах на оборот гаснеше оказа се след като откачих акомулатора се оправи!!! Това го пробвай. А за вътъка провери налягането на помпата.да не била при майстор като моя дето ми сложил помпа за сиеченто1.2 8клапана 1.5 бара и мога да сляза да я бутам. Помпата трябва да е 3.5 бараPunto SX 1.7D -57hp 1996 г. Ex
Laguna RT 2.2D - 83hp 1995 г. Ex
Brava SX 1.6 16v - 103hp 1999 г. Ex
Laguna RT 1.9DTI - 98hp 1998 г. Driving
Убий скороста - Спаси дете!
Коментар
-
Откачването на АБ е като да те шибнат с талпа по главата, забравяш всикчо, обаче една малка подробност, като си види как и работят датчиците и веднага си спомня всичко.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар