Здравейте, сутринта на път за работа ми се случи нещо странно. Паркирах пред офиса, слязох от колата, но видях по-удобно паркомясто и реших да я преместя. Завъртях ключа на контакт, след което изчаках да изключи бензиновата помпа и завъртях още веднъжключа, за да запаля, но се чу едно като виене, започна нещо да прецъква в жабката,където са бушоните и разни друти кабели,часовника се рестартира / т.е акумулатора / и не можеше да запали. Не издаде никакъв звук, например да се дави и да не може да запали, все едно нямаше никакъв ток. След 2 часа отидох пак да я пробвам - запали от първия път, след което я изгасих и пробвах отново и не искаше вече - пак същото, както сутринта. Какво може да е и какво да направя, за да я запаля и да стигна все пак до най-близкия сервиз.Работя на Оборище - къде мога да отида на близо, за да видят проблема?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ФИАТ БРАВА 1,8 16v НЕ МОЖЕ ДА ЗАПАЛИ
Collapse
X
-
S_BANKOV написа:veselin10 написа:намирисва на отиващ си акумулатор (стартов ток)ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
S_BANKOV написа:Точно при проблем с бендикса жените обяснавят че колата прави ВИИУУУ или че вие.ФИАТ- Пътят е само формалност
Коментар
-
merilin9 написа:Ех,че смешничко..... малко повече инфо за този бендикс може ли да получа... Има ли вариант все пак да запаля и да стигна до автосервиз.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Напротив, това са факти, просто и аз бих обяснил нещо така ако не знам какво е. Бендиска е една запчатка която стартера завърта за да завърти маховика, а той двигателя за да запали. Понякога се изронват зъбите му, и не зацепват тогава точно се чува това виуууу. Пали спокойно ако е от това ще запали на второ трето въртене, а след като запали си карай спокойно до сервиза. Майстори търсиш ли си?Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
S_BANKOV написа:Напротив, това са факти, просто и аз бих обяснил нещо така ако не знам какво е. Бендиска е една запчатка която стартера завърта за да завърти маховика, а той двигателя за да запали. Понякога се изронват зъбите му, и не зацепват тогава точно се чува това виуууу. Пали спокойно ако е от това ще запали на второ трето въртене, а след като запали си карай спокойно до сервиза. Майстори търсиш ли си?Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Tornado написа:S_BANKOV написа:Напротив, това са факти, просто и аз бих обяснил нещо така ако не знам какво е. Бендиска е една запчатка която стартера завърта за да завърти маховика, а той двигателя за да запали. Понякога се изронват зъбите му, и не зацепват тогава точно се чува това виуууу. Пали спокойно ако е от това ще запали на второ трето въртене, а след като запали си карай спокойно до сервиза. Майстори търсиш ли си?ФИАТ- Пътят е само формалност
Коментар
-
Младежи ако ще да цитираме ръководството за ремонт на конкретния модел, девойката освен да запали и да отиде в сервиза друго не може да направи. Дано поне сме и подсказали и какъв е проблема и да не я връткат в сервиза.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар