Фиат Пунто 1.1(55к) - 95г.Днес забелязах, че предните ми чистачки не работят? Не е бушон, защото задната работи. Хвърля течност отпред и отзад. Преди 1 седмица нямах проблеми, хвана студ,лед,сняг и отказаха? Къде да търся проблема? Да не се е откачило нещо...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Предни чистачки не работят
Collapse
X
-
Провери си всички бушони, не знам как е при пунто, но може да са на различен токов кръг пръскалките и чистачките.Ако не е там проблема,то провери дали достига напрежение до моторчето на самите чистачки. Ако няма напрежение се насочи към реле или към лоста, който ги превключва.Ако има напрежение вероятно е изгоряло моторче на чистачките.Може и просто някъде да имаш хлабав контакт или лоша връзка.Play Golf ,but not drive golf!!!
Brava 1,6 16V 99' с ФОБОС
C4 1,4 16V 2007- Stag 300 Premium
Коментар
-
http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=106394Ето ти инфо, същата работа и при теб. Провери коничната предавкаКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Мойте ми направиха същия номер преди 2 месеца както си работеха спряха...... свалих механизма взех моторчето....имаше яко шума и всекви др боклуци.. почистих и слагах ГРЕС ..и те проработиха но започнаха да вият.. после взех моторчето и махнах има ендо лагерче ..купих ново 90стотиники и всичко се оправи.. и сега си бачкат без проблем инече за ремонт ми искаха 80лв....... 50лв за моторче и 30 лв за труд ...дано ги оправиш ... АЗ СЪМ СЪС АБСОЛЮТНО СЪЩОТО ПУНТО
Коментар
-
gari_niko написа:Мойте ми направиха същия номер преди 2 месеца както си работеха спряха...... свалих механизма взех моторчето....имаше яко шума и всекви др боклуци.. почистих и слагах ГРЕС ..и те проработиха но започнаха да вият.. после взех моторчето и махнах има ендо лагерче ..купих ново 90стотиники и всичко се оправи.. и сега си бачкат без проблем инече за ремонт ми искаха 80лв....... 50лв за моторче и 30 лв за труд ...дано ги оправиш ... АЗ СЪМ СЪС АБСОЛЮТНО СЪЩОТО ПУНТО
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар