Airfan написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ПУНТО2/1.2 60к.с. чука на студено
Collapse
X
-
янко написа:Не в един от двата края,целия вал е изместен спрямо оста на цилиндрите,за различни мотори е различно,нещо от порядъка на 1-2 мм.Той софтуера си е софтуер,зависи кой го използва,sigpic
Коментар
-
FIATIST написа:todorshalev написа:пак излезнах прав нищо че говоря от 3-4 дни че за този мотор дават Селениа ПС: ако не е тайна какъв модел Селениа ?20К Gold Racingmuns61 написа:......................Тези двата профила на един потребител ми мязат...Шофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
-
FIATIST написа:Airfan написа:Ама как ще го хванеш това отклонение с компютърна диагностика не ми е ясно?
Коментар
-
Airfan написа:FIATIST написа:Airfan написа:Ама как ще го хванеш това отклонение с компютърна диагностика не ми е ясно?sigpic
Коментар
-
Скоро не бях чел такива откровени глупости. Единственото вярно е, че има изместване на оста на буталата спрямо оста на кол. вал, ама нещата не се изменят и коригират. Единствено може някой да обърне буталата, и такова съм ввиждал, ала мотора е само муден и лаком, не трака.Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.
Коментар
-
muns61 написа:Скоро не бях чел такива откровени глупости. Единственото вярно е, че има изместване на оста на буталата спрямо оста на кол. вал, ама нещата не се изменят и коригират. Единствено може някой да обърне буталата, и такова съм ввиждал, ала мотора е само муден и лаком, не трака.sigpic
Коментар
-
Айде щом глупоста е от мене земи спри да пишеш,всичики ти пишат критики ти все към мене нещо писна ми извинявам се,че я има тая тема за едно пунто дет нищо му няма!Явно тоя форум е само за тесни спецялисти повече темичка няма да пусна що ми писна от фиатист даже и колата ше продам,че с тоя двигател толко зле,че ше ме зареже на път,айде със здраве,ако има някой да махне темама по моя молба като автор на глупости
Коментар
-
pileto написа:Айде щом глупоста е от мене земи спри да пишеш,всичики ти пишат критики ти все към мене нещо писна ми извинявам се,че я има тая тема за едно пунто дет нищо му няма!Явно тоя форум е само за тесни спецялисти повече темичка няма да пусна що ми писна от фиатист даже и колата ше продам,че с тоя двигател толко зле,че ше ме зареже на път,айде със здраве,ако има някой да махне темама по моя молба като автор на глупостиsigpic
Коментар
-
[quote="FIATIST"]Airfan написа:FIATIST написа:Airfan написа:Ама как ще го хванеш това отклонение с компютърна диагностика не ми е ясно?FIAT MAREA 1.6 16V Weekend 99
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар