FIATIST написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ПУНТО2/1.2 60к.с. чука на студено
Collapse
X
-
pileto написа:Колеги благодарности на колегата mr_none колата заспа с масло селениа 20к явно си искат пунтовците такова !Като казах на майсторчето за какво става дума и вика маслото не е за тази кола А И НИКОЙ не обърна внимание,че чука леко само на студен двигател не каран 2дни!!!Към колегата дето обяснява,че двигателят ми е за основен ремонт може да го поканя да чуе как работи сега върви добре,харчи малко и всичко е 6 :DШофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
-
pileto написа:Колеги благодарности на колегата mr_none колата заспа с масло селениа 20к явно си искат пунтовците такова !Като казах на майсторчето за какво става дума и вика маслото не е за тази кола А И НИКОЙ не обърна внимание,че чука леко само на студен двигател не каран 2дни!!!Към колегата дето обяснява,че двигателят ми е за основен ремонт може да го поканя да чуе как работи сега върви добре,харчи малко и всичко е 6 :Dsigpic
Коментар
-
muns61 написа:FIATIST написа:fuel injekcion написа:аз пък защо си мисля че е за реглаж на клапани ?sigpic
Коментар
-
todorshalev написа:pileto написа:Колеги благодарности на колегата mr_none колата заспа с масло селениа 20к явно си искат пунтовците такова !Като казах на майсторчето за какво става дума и вика маслото не е за тази кола А И НИКОЙ не обърна внимание,че чука леко само на студен двигател не каран 2дни!!!Към колегата дето обяснява,че двигателят ми е за основен ремонт може да го поканя да чуе как работи сега върви добре,харчи малко и всичко е 6 :Dsigpic
Коментар
-
янко написа:И как се регулира?До сега съм разглобявал няколко мотора но не съм видял нещо за регулиране,освен смяна на бутало,но то не е регулиране.sigpic
Коментар
-
янко написа:Значи говориш за центровка на ангренажа,оста на коляновия вал конструктивно е изместена спрямо осите на цилиндрите и не подлежи на промяна,същото се отнася и за осите на буталата и цилиндрите.sigpic
Коментар
-
янко написа:Могат,те по вала така или иначе си го имат,но за да се получи отклонение спрямо цилиндрите това означава само едно-ремонт ,смяна на бутала и шлайф или само буталаsigpic
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар