Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Stilo 1.6 проблеми с подаването на газ

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

todorshalev написа:
    lhristov написа:
    Еми това "loose conection" си е не на добре.Действай нещо по конекторите. Д4 и т.н. Или компа върху мотора отгоре. Изолирай го. Аз май писах вече за това. Не помня.Успех.
    Лъче мисля си че не е това за което си мислиш Мдааа кофти проблемче почисти си буксите на ЕКУ-то ,Д4 конектора , и буксите на BSI намирисва ми на лошо връзка някаде ама каде е мисля си че не е проблема с ЕКУ-то (прегряло ЕКУ) там симтомите са съвсем други :при загрял двигател (90*) изписва ASR FAULT,ABS FAULT ,LOST CONNECTION ,Alternator FAULT с което колата Гасне и няма Палене и пак ги изписва ASR FAULT,ABS FAULT ,LOST CONNECTION ,Alternator FAULT чакаш 20-30 мин да се поохлади и пали и тръгва записва грешки U1601- грешки в кан линията и P0606 - повреда блок за управление- микропроцесор
    Колега и при мен е същия проблема с ASR FAULT и LOST CONNECTION. Казаха ми, че над акумулатора има кутия с релета и тем подобни. Там понякога като имало лоша връзка давало същия проблем. Колата ми я няма , но като се върне ще сменя цялата кутия. А за влизането на Стилото в авариен режим било когато най малко два датчика не дават информация на компютъра.
    Police

Коментар

Working...
    X