kiriluz1 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Stilo 1.6 проблеми с подаването на газ
Collapse
X
-
kiriluz1 написа:При мен на Мареата така го бяха зацепили без пети и бяха дали предварение на двата вала с 1 зъб,но колата си палеше от раз,само между 2000 и3000 оборота не вървеше,нямаше мощност и гореше като змей.При теб датчик колянов вал се обучава.Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150.
Коментар
-
cs_aleksandar написа:kiriluz1 написа:При мен на Мареата така го бяха зацепили без пети и бяха дали предварение на двата вала с 1 зъб,но колата си палеше от раз,само между 2000 и3000 оборота не вървеше,нямаше мощност и гореше като змей.При теб датчик колянов вал се обучава.
Коментар
-
Абе, Дани. Дани ако е толкова добър, трябва да е от ясен по-ясен. Ако го е установил, казва и действа. Ти си му купил нов комплект ангренаж. Гледам и водна помпа търсиш. Пак той ли ти каза. Или ти стреляш напосоки? Аз не знам какво става, но ти казах, за тази кола трябва предварителна стратегия. Първо, да се разбере къде, какво е объркано от предишния. После да се почне с приоритетите, едно по едно и да се отстранява. И защо да не се сменят датчици? "Защото Дани така каза..." Глупости.Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Коментар
-
lhristov написа:Абе, Дани. Дани ако е толкова добър, трябва да е от ясен по-ясен. Ако го е установил, казва и действа. Ти си му купил нов комплект ангренаж. Гледам и водна помпа търсиш. Пак той ли ти каза. Или ти стреляш напосоки? Аз не знам какво става, но ти казах, за тази кола трябва предварителна стратегия. Първо, да се разбере къде, какво е объркано от предишния. После да се почне с приоритетите, едно по едно и да се отстранява. И защо да не се сменят датчици? "Защото Дани така каза..." Глупости.Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
Коментар
-
lhristov написа:Дообре. Това звучи обнадеждаващо.И какво следва?Думай.По описателно, ако обичаш. Какво смени, какво не...Темата е твоя, колата също.Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
Коментар
-
Колата като цяло не ми е правила проблеми след като я взех от сервиза на Дани,обаче днес както седях на светофара и изведнъж изпищя за грешка,веднага отбих и я прочетох, номер на грешката С3100 нищо не намерих за нея,какво трябва да значиКарал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар