Имаш стрелка, остави я да видиш дали ще тръгне нагоре или след като пусне перката ще падне надолу. Но със стрелката пак не знаем реалната температура.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Лампа за прегряване
Collapse
X
-
civnaov1918 написа:ivel написа:май работиш на 2-ра степен на вентилатора ,а първата ти не работи>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
civnaov1918 написа:Днес отново пробвах и колата загрява(първо стопля горния дебел маркуч, после долния,което ме навежда на мисълта, че термостата работи). Лампата светва(едно такова мижаво) като поработи малко колата. Пуснах парното да работи и си духа постоянно топло(парното седя включено около 10-15 мин и си духа си топло). Колата си пусна перка, работата на двигателя нормално,маркучите горещи(не са твърди). Лампата си светеше така мижаво(малко трябва да се кьориш да я видиш). Когато откача кабела на датчика и го сложа на корпуса,лампата светва ярко, както ръчната например.Тази лампа по принцип не трябва ли изведнъж да светва ярко,както другите елементи? Щом включва перка(отваря кръга и следователно термостата не е блокирал или аз се бъркам)? Възможно ли е да е някаква утечка или какъв електронен проблем? Тази лампа вързана ли е кам компа, да не е от там нещо проблема?>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
Здравейте, С риск да не пиша на правилното място, ще си задам въпроса, пък каквото ще да става.Карам Фиат Пунто / 2 врати ...знам ли и аз точно кой модел /. Тази сутрин уж загря двигателя, пуснах духалката, но започна да духа студено и стрелката влезе в червената зона, даже светна лампата. Спрях, изчаках 5 мин и пак запалих. Застопори се стрелката по средата и започна да духа топло. Има антифриз / или поне долях преди месец до горе/. Въпроса е ..да рискувам довечера така да я закарам на майстор и ако пак светне ..да спирам и да чакам и пак да тръгвам? Как да процедирам. Извинявам се за неясното обяснение, но нищо не разбирам от коли
Коментар
-
Neli111 написа:Здравейте, С риск да не пиша на правилното място, ще си задам въпроса, пък каквото ще да става.Карам Фиат Пунто / 2 врати ...знам ли и аз точно кой модел /. Тази сутрин уж загря двигателя, пуснах духалката, но започна да духа студено и стрелката влезе в червената зона, даже светна лампата. Спрях, изчаках 5 мин и пак запалих. Застопори се стрелката по средата и започна да духа топло. Има антифриз / или поне долях преди месец до горе/. Въпроса е ..да рискувам довечера така да я закарам на майстор и ако пак светне ..да спирам и да чакам и пак да тръгвам? Как да процедирам. Извинявам се за неясното обяснение, но нищо не разбирам от колиPanda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
Тръгваш с колата и пускаш парното. Ако духа топло не ми се вярва да прегрее. Но ако тръгне температурата нагоре, най - добре да се спре и да се отвори капака. И кротко каране докато не се установи проблема. Много е възможно това с въздуха да е моментно и повече да не се повтори. Но все пак трябва да се погледнат водните връзки, дали работят нормално всички кръгове.Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар