Не иска да заработи бензиновата помпа-проблема се случи след като извадих буксата на моноинжекцията и забравих да я сложа след почистването и.Паля я на газ с подаване на ток от акумолатора към газовия клапан,защитата под седалката я знам , мисля, че има и друга защита,ако някой се е сблъскал с такъв проблем да споделя.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
колко защити има бензиновата помпа на браво 1.4
Collapse
X
-
.Здрави са някаква защита има и не мога да я разгадая,газовото е монтирано в Италия,то и аз и колата сме в Италия но тук не че няма майстори но не се занимават толкова,сменят всичко наред,правила го е и друг път но се оправя сама утре ще я видим,паля я на газ подавайки ток на газовия клапан и като се раздвижи си заработва и бензиновата помпа.dimon
Коментар
-
След пробег от 8 километра си заработи нормално както винаги,тази вечер също запали на бензин оставих я да поработи докато загрее,ток не съм и подавал трябва да премествам газовата бутилка,че ще търсим нова помпа няма проблем, но дали тя е проблема...без бензин никога не е оставала въпреки че е с АГУ винаги е пълен и резервоара.Благодаря на отзовалите се колеги.dimon
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар