Така младежи и девойки проблема е че вече съм пълен шах и мат с тая помпа. Преди 2 години смених помпата че предната беше на топка и леко овъглена - случва се обаче понеже стана вечерта преди да тръгна на оная прословута среща в бързината ръгнах първата помпа която пасна в резервоара и се почна едно предръпване та не е истина, обаче нали си карам на газ ми беше все тая. Но ми писна вече и я разглобих че нещо не ми излизаха сметките на бензин. Като я разглобих мислех че няма да има гориво в резервоара обаче изненада вътре поне 10л. а помпата не стига дъното. помпата от вътре е от 1.4 явно от снимките който разглеждах.Въпросите са има ли разлика в кошниците за 1.8 и 1.4 и каква ? Помпите като помпи съвмести ли са - само да ми допотвърдите че вече съвсем се ошашках? Къде стоя тая гума че нещо не мога да стопля?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бензинова помпа Браво 1.8 проблем- обърквация - пълна
Collapse
X
-
pi4_s_bravo написа:Гумата се уплътнява между отвора на резервоара и кошницата- слага се кофти, вкарваш половината кошница в резервоара- да стигне до средата и тогава наместваш гумата на ръба на резервоара хубаво, после пускаш кошницата.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Така бензиново- помпената драма свърши Помпа втора злоупотреба от една прясна италянка не подушвала газ за 30лв., беше имплантирана на Фифи в събота и сега всичко е ОК.Та сега малко разяснения, помпите от 1.4, 1.6, 1.8 са абсолютно идентични като монтаж, захват, положение на малкучи и букси. Дължината и принципа на нивомера е абсолютно еднакъв, разликата е в самата помпа за 1.4 е бош и работи на 1.5 бара, а тази за 1.6 и 1.8 е валбро и работи на 6 бара и се регулира от вакумен регулатор който снижава налягането на 3 бара при 3500оборота. Това е при помпите до 99-та година. пп Помпите от ланча също са съвместими и няма проблем при монтажа, въпреки разликата на външен вид.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
S_BANKOV написа:пп Помпите от ланча също са съвместими и няма проблем при монтажа, въпреки разликата на външен вид.Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар