Здравейте колеги, от днес съм собственик на горепосоченото браво. Въпроса ми е какви са слабостите на този мотор, и дали е проблемен.За сега работи много приятно и пъргаво Благодаря
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
bravo 1.8 16 Мнения
Collapse
X
-
С такъв мотор съм, за слабости не знам, не мога да ти кажа. Доста проблеми съм имал по колата, дано ги нямаш, но мисля, че е заради кофти поддръжка от предния собственик и некадърни майстори. За периода от 2месеца заминаха повече от 1000лева в нея. Взехме я и като видяхме, че няма масло по щеката познай... кой знае колко време е карана така... Друг майстор прецака едната свещ и колата взе да прекъсва от там сваляне глава и прочие -> кофти майстори целия двигател замина и айде цял нов двигател. От тогава само консумативи, може да ми видиш гаража да си направиш сметка просто я поддържай, ще има момент в, който ще си мислиш, че постоянно наливаш пари в колата, но ще има момент в, който няма да усетиш, че 2-3месеца и повече не си дал пари за друго освен за гориво.Alfa Romeo 147 1.9JTD 16v
-
Аз съм с колата от подписа, но мотора е същия. Имаше първоначално наливане на доста пари за да стане кола, но последните 20 000 километра не съм пипнал нищо! Сега вие ролка на пистовия ремък и метана е за настройка , но като цяло доста добро моторче.Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Коментар
-
Колега според мен тоя двигател е добре , но много зависи от предния собственик ... аз моето за 3 години смених всички ролки , ремаци , масло и филтри , наскоро и съединител и нищо друго не съм пипнал вървеше на пушка ама ме блъснаха и вече е за части :DFiat Marea 2001 1.9 110+ powered by Emzo.
Ex.Bravo 1997 1.8 GT
Коментар
-
Re: bravo 1.8 16 Мнения
AthlonXP написа:Здравейте колеги, от днес съм собственик на горепосоченото браво. Въпроса ми е какви са слабостите на този мотор, и дали е проблемен.За сега работи много приятно и пъргаво БлагодаряКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Аз също съм с такъв мотор. Вече съм навъртял над 120 000 км. Много съм доволен от вървежа на колата, моторът е добър и се пасва на купето. По мотора съм сменял ролки, ремъци и водна помпа.На 100 000 км се наложи ремонт за смяна на основен лагер на 3-ти цилиндър Покрай това смених всички лагери, направих профилактика и на главата.Мисля, че моторът не е скъп за поддържане, има части.Не се е налагало нещо по електрониката да правя - само на бензин карам, нямам газова.Фиат Мареа 1,8 16В, 1999г
Коментар
-
mehanoveca написа:две бравота съм имал с такъв мотор това е наи здравия мотор на фиат браво наи добър като саотношение разход на гориво и вървеж много добре набира след 3500 оборота наема от ниска скорост на пета предавка добър мотор е за колата като цяло е друг въпроса на мен си ми харесваFIAT MAREA 1.6 16V Weekend 99
Коментар
-
Ето снимки на бравото http://www.album.bg/ivaka8902/?upload_done=12Има забележки по предния ляв калник, и не ми работи задната чистачка и ел огледалата. Всичко друго е окмненията и ГЪЗовете много си приличат - всеки го има ама не винаги е уместно да го показва
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар