Има ли някакви особености при смяната на свещи на Стило 1.8 или по -точно какъв е реда - сваляме капака , лулите , свеща ....?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Смяна свещи на Стило 1.8, особености?
Collapse
X
-
Re: Смяна на свещи
xx_x написа:Има ли някакви особености при смяната на свещи на Стило 1.8 или по -точно какъв е реда - сваляме капака , лулите , свеща ....?Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
-
ivo_vn написа:xx_x написа:Има ли някакви особености при смяната на свещи на Стило 1.8 или по -точно какъв е реда - сваляме капака , лулите , свеща ....?Fiat Tipo 1.6 i.e. 1992 г.
Suzuki GSX 1100 E 1985 г.
Коментар
-
ivo_vn написа:xx_x написа:Има ли някакви особености при смяната на свещи на Стило 1.8 или по -точно какъв е реда - сваляме капака , лулите , свеща ....?Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Danchojn написа:... което съм почти сигурен че и ти не си направил, а си ги навил с поне 40Nm.Bravo 1.9 Mjet/120
Коментар
-
Моя мотор е Ино и шес 16в. и свещите, който свалих на 65 х. км. бяха BKR5EZ. Не знам дали оригинално ги вграждат. Изглеждаха добре. Без видимо износване.Сложих Шампион, евтини. Буквичките не ги помня, но ги писах тук във Форума, но не ми се търси сега. Вече 15 х. ги карам. Добре е. Мисля максимум 30 х. да им мина. Дай боже.А за водата... чудно ми е малко. Та мотора работи при 90 °С. Не трябва ли да се е изпарила? Добре, че не е изгоряла бобината. Че, чувам, скъпи са.Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Коментар
-
Ако нямаш загуба на антифриз, едва ли ще е от него. Кондензът е по-възможен вариант, макар и малко вероятен. Макар че в тези променливи температури в последно време все пак е вариант. Ама да стои там вода от преди месец е още по-невероятно. Затова казвам да я поглеждаш от време на време.Fiat Tipo 1.6 i.e. 1992 г.
Suzuki GSX 1100 E 1985 г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар