Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Идеи за музика на Браво?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Идеи за музика на Браво?

Здравейте на всички Наскоро почти закупих (така де, капарирах и го чакам всеки момент да пристигне) Браво 1.2 с оригинален радио касетофон. Доста се поразрових и установих, че смяната му с по-цивилизов магнет не е много удачно решение имайки предвид, че не искам да ми зейне дупка (поне към момента) на таблото.Главната ми идея е да мога да слушам дискове, и още по добре мп3-та. За качество не държа толкова много, идеята е да не трябва да сменям като ненормален дискове или да превъртам касетки. Е... и да не е нужно да разкачам и закачам кабели при всяка нова интервенция Можете ли да споделите някакъв опит или идеи? Като цяло идеята е да запазя фабричния на таблото и ако може все пак да се възползвам от новите технологии :D Едно оригинално СД за браво/брава/мареа би било доста добър вариант, но както виждам намирането му е малко проблемно. Другото нещо, над което размишлявах е дали е възможно да се прихване някакъв мп3 четец. За съжаление технически данни за сегашния касетофон май не мога да дам, просто защото все още чакам возилото (знам че работата е малко от главата за краката ама... на - пуст мерак ) и единственото нещо, което мога да приложа е снимка. Ще се радвам на всякакви идеи и предложения! Поздрави

Fiat Bravo T-Jet 120

Вземи си един USB четец с радиопредвател и готово! Може и само радиопредавател към който да закачаш МП3, или накакво CD player-че.
    Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Working...
    X