Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

сервизни лампи ресет?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

сервизни лампи ресет?

Честита да Ви е Новата Година Фиат-маниаци!Имам следният проблем по таблото на Пунто 1,2 8V 2005.Лампичките на въздушната възглавница на шофьора и пасажера светят. И сервизната лампа за изгорели крушки, но нямам изгорели крушки(проверих). Могат ли да се ресетнат и каква е процедурата?

Виж буксите под седалките дали са се разкачили, ако са наред най добре ще се види от какво е като отидеш някъде на диагностика и евентуално да ти изстрият грешката, моя светеше и незнаех от какво е, след като минах диагностика се оказа буксата на шофьорската седалка, сега съм я стегнал с една свинска опашка и отделно съм я притегнал към седалката за да може при движение на самата седалка да не стане пак беля.
    punto HGT

Коментар

Сега като ми каза, се сещам че под шофьорската седалка се вижда буксата което се набива но око, от местенето напред - назад явно се размества. Така ли? Да пристегна буксата за да не губи връзка или нещо не съм разбрал? Благодаря!

Коментар

dragstur написа:
        Сега като ми каза, се сещам че под шофьорската седалка се вижда буксата което се набива но око, от местенето напред - назад явно се размества. Така ли? Да пристегна буксата за да не губи връзка или нещо не съм разбрал? Благодаря!
        Да точно така, но незнам дали ще ти изчезне самата светлина от таблото ако е записала някаква грешка, тоест ако всичко е ок с буксите и продължава да свети, най вероятно ще трябва диагностика и изчистване на грешката, тогава със сигурност ще ти изгасне лампата на таблото, но първо пробвай с буксите
        punto HGT

Коментар

ок! мерси брооо Yellow_Flash_Colorz_PDT_06

Коментар

Днес закачихме колата на компютър, при мой приятел. Показа че няма връзка въздушната възглавница от пасажерската страна. Въртяхме с ключа - on/off за свързване. Изчистихме грешките, и си мислех че всичко е ок. Покарах малко след манипулацията- до бензиностанция и после до авто мивка, и като запалих пак светнаха двете лампички(въздушни възглавници), плюс тази на сервизните крушки. Пак ще трябва да се закачи и основно да се провери. Моя фриенд си мисли за сонда, която за мен нищо не говори.

Коментар

Working...
            X