Честита да Ви е Новата Година Фиат-маниаци!Имам следният проблем по таблото на Пунто 1,2 8V 2005.Лампичките на въздушната възглавница на шофьора и пасажера светят. И сервизната лампа за изгорели крушки, но нямам изгорели крушки(проверих). Могат ли да се ресетнат и каква е процедурата?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
сервизни лампи ресет?
Collapse
X
-
Виж буксите под седалките дали са се разкачили, ако са наред най добре ще се види от какво е като отидеш някъде на диагностика и евентуално да ти изстрият грешката, моя светеше и незнаех от какво е, след като минах диагностика се оказа буксата на шофьорската седалка, сега съм я стегнал с една свинска опашка и отделно съм я притегнал към седалката за да може при движение на самата седалка да не стане пак беля.punto HGT
-
dragstur написа:Сега като ми каза, се сещам че под шофьорската седалка се вижда буксата което се набива но око, от местенето напред - назад явно се размества. Така ли? Да пристегна буксата за да не губи връзка или нещо не съм разбрал? Благодаря!punto HGT
Коментар
-
Днес закачихме колата на компютър, при мой приятел. Показа че няма връзка въздушната възглавница от пасажерската страна. Въртяхме с ключа - on/off за свързване. Изчистихме грешките, и си мислех че всичко е ок. Покарах малко след манипулацията- до бензиностанция и после до авто мивка, и като запалих пак светнаха двете лампички(въздушни възглавници), плюс тази на сервизните крушки. Пак ще трябва да се закачи и основно да се провери. Моя фриенд си мисли за сонда, която за мен нищо не говори.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар