Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Нагоряла букса на фар.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Нагоряла букса на фар.

Здравейте колеги, направи ми впечатление че буксата на фара в която се вкарва крушката на фара е нагоряла и е стопила пластмасата. Видях че се подават универсални, питането ми е има ли значение каква букса ще взема, или всички са еднакви ? Ако ме насочите и от къде мога да си взема ще съм благодарен. Предполагам че такава от Пунто ще е най-добре да бъде. Каква може да е причината да нагори? Предполагам че не е правила хубав контакт с крушката и затова, имаше и паяжина и труп на паяк в самата букса, може той да е направил мизерия.Ето това гледах - МОДЕРИРАНОЛинковете към търговски сайтове са в нарушение на т. 4.6 от правилата на форума.
    BMW E46 coupe
    Fiat Punto 1.1 LPG - ex

И при мен положението беше такова и замених старите букси точно с такива, като тези които си гледал, само че купени от друго място. До сега проблеми не съм имал. При теб ли се стопиха или така си я купил.

Коментар

Не мога да ти кажа, като купувах колата не съм гледал буксата. До ден днешен не ми е горяла крушка, така че предполагам че няма проблем.
      BMW E46 coupe
      Fiat Punto 1.1 LPG - ex

Коментар

В такъв случай, може предния собственик да е слагал по-силни крушки и те да са стопили буксата.

Коментар

Може и да е така, но ще я сменя защото като минавам по павета и губи контакт и присветва. А някой колега знае ли проверен сервиз в който правят реглаж ? Преди 2-3 месеца ходих и там с една машина на колела и лупи уж ги регулираха а всъщност станаха по-зле, светят някъде в космоса и заслепяват много. Горе долу си ги оправих, но не съм доволен, ако някой знае къде може да отида и да ми ги регулират както трябва ще съм много благодарен. И колко ще струва горе долу.
          BMW E46 coupe
          Fiat Punto 1.1 LPG - ex

Коментар

Колеги, днес регулирах фаровете след което купих букса и я монтирах. Оголих жиците и ги оплетох след което стабилно омотах с изолирбанд. Дали да отида да ги запоят или така е ок? 10-тина минути стоях и гледах как работи после пипах по изолирбанда, но нито беше почнал да се нагрява нито нищо. Реглажа довечера ще установя дали е успешен, на уреда беше точно където трябва, а преди реглажа единия беше много долу, а другия светеше в Марс.
            BMW E46 coupe
            Fiat Punto 1.1 LPG - ex

Коментар

Working...
            X