Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Генератора не зарежда

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Генератора не зарежда

Здравейте колеги. Вчера ми светна лампата на таблото че акумулатора не се зарежда... Ходих на канал гледах под колата - генератора върти но не зарежда А сега по празниците никъде няма отворени сервизи , а колата ми трябва. Моля ви помогнете ако можете Искам да разбера има ли някакъв ’’бушон’’ или реле за генератора и къде се намира , дали проблема може да не е в самия генератор Може ли да се е извадила някоя букса или нещо от тоя род ???Благодаря предварително на всички отзовали се , ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ

Така казано ми изглежда, като четки на алтернатора (генератора)......ако те са заминали няма много какво да се направи без сервиз.

Коментар

алтернатора си е износен ,сигурно както казва колегата четки ,аз си взех за моята направо има нещо като пластмасово дето на него са четките общо 16лв е ,и си взимаш лагерче за алтернатора и ще изкара още доста . Аз първия път сменявах четки ,искара 3месеца и направо смени майстора цялото това с четките за 16лв и 1година не е мръднала
      FIAT TEMPRA 1.6 75HP

Коментар

Генератора не зарежда

Благодаря ви за отговорите Аз тази сутрин я закарах на сервиз и я правят... Обаче какъв х...й е свалянето на тоя генератор - трябва да се вади полуоската за да се свали генератора Ужас

Коментар

Четкодържателя с регулатора е около 30-35лв за Брава. Не знам каква ти е Бравата, но на 1.4 излиза отдолу без проблем, а на 1.6 на един авер го измъкнахме отгоре.
          Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

Working...
          X