От известно време имах проблем с акумулатора старичък е спор няма но до преди големите студове никакъв проблем. Днес ми направи следния номер. Само да уточня че колата е на газ.При празна бутилка и червена лампа за бензина в 8 сутринта минавам по бензаджийниците и си тръгвам като пич, но на няма и 1км от работа колата започна да прекъсва и да се лашка.При сваляне от 3-та 2-ра угасва и тогава имадва проблема , не може да запали ни на бензин ни на газ(колата е загряла до толкова че да разтопи повечето скреж на капака). Та по обед пробвах пак да запаля - нищо , дадоха ми ток и запали от раз и си замерих акумулатора показа 13,7 близо 13,8 , като подам газ не мръдва кой знае колко а като пуснах фарове падна на 13.4(и нещо) видимо за мен това означава, че Не зарежда или не зарежда достатъчно. По интересното е че преди малко ми донесоха друг акумулатор отново стар но в по добро състояние от моя който запали макар и не от раз. При замерване показа 13.98-13.99 . При пускане на фаровете падна със грубо 0.1 .Та искам да попитам не трябва ли колата да зарежда на 14-14,5в и има ли някакво значение това че зарежда на по малък волтаж за амортизацията на акумулатора. И съответно дали нямам проблем във релето .Благодаря предварително.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Punto 55 S проблем с тока
Collapse
X
-
Re: кола
kluchar написа:Мини през някой акумулаторджия да замери акумулатораГледай да не е оставаш без бензин поне 5 литра ако винаги работи помпата
Коментар
-
Re: кола
LekoBaceLeko написа:kluchar написа:Мини през някой акумулаторджия да замери акумулатораГледай да не е оставаш без бензин поне 5 литра ако винаги работи помпата
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар